Testimoni Archive

Mealshake: “Mama, mira nak minum lagi…” Dulu tak de selera…kini terbuka selera nak makan…

Salam sejahtera kepada semua…saya rest jap update blog..dan hari ni kembali bersiaran..hehe….Ni saya nak share berkenaan mealshake yang dicuba oleh kak aida untuk anaknya..saya berkongsi kegembiraan yang kak aida rasa…jom baca.. Situasi : Pagi sebelum pergi sekolah Mira : Mama, mira nak lagi yang mama bancuh dalam susu Mira tu.Mama : Yang mana?Mira : Yang

Testimoni: ” Badan lebih bertenaga dan kulit muka pon dah semakin segar”~Shidah

Salam ahad kepada semua pengunjung blog saya walau di mana anda berada. Bagaimana perancangan anda hari ni? Nak g mana2 tak? Hmm…saya dan suami ada planning untuk bawak anak2 jalan2 lagi hari ni. Semalam kami pergi berkhemah di taman bulatan..hehe…semangat bawak khemah..nak test power khemah tu sebenarnya..ok ke tak..anak2 rileks je..ibu diorg yang hepi terlebih..hehe..takpe,asalkan

Testimoni: “Dah nampak kesan yang hebat walau baru makan 4 hari SET BERPANTANG Euphoria”~ Puteri Yana Norehan

Selamat berhari minggu hari ni….Bagaimana dengan anda di luar sana? Sihat ke? Untuk ibu2 yang sedang berpantang..semoga anda tabah dalam menyimpan stok susu yang maksimum selama 60 atau 90 hari ni (bagi yang bekerja)..Untuk ibu2 yang surirumah pon saya ucapkan semoga sepanjang waktu pantang ni anda bertenaga dan sentiasa segar dan ceria.. Hari ni saya

Lagi testimoni yang menceriakan saya~ Pengakuan ibu mengandung anak ke 4

Pagi ni saya agak terkejar2…tapi bila saya baca testimoni ni…saya sungguh heppi! Apa taknye…ia macam kes saya yang sedang berbadan dua untuk anak ketiga. Cuma saya takde alergic sangat macam customer ni. Terima kasih kepada Kak Cery atas perkongsian. Jom kita baca ye… Apabila baca feedback yg best.. memang sangat sangat sangat menceriakan hari saya..

Dari perasaan ingin mencuba…Su jatuh cinta terus dengan set penyusuan Shaklee..Anda bagaimana?

Saya mula mengenali Shaklee ketika melawat blog seorang ibu menyusu… Dari situ, saya mengenali Blog mamafaiz ni. Ketika itu sekitar November 2010. Saya pun mula mengulangkaji blog ni… saya baca entry by entry mengenai kebaikan vitamin yang dikongsikan oleh Kak Cery… Akhirnya sekitar Disember saya mengambil keputusan untuk mencuba Set Menyusu… Mengapa saya mencuba set

Model terbaikk…Dari kulit yang berjerawat dan bernanah..sekarang dah jadi berkulit licin..Pengakuan bergambar..

Sebenarnya dah lama saya nak share kisah adik Iffa ni.. tapi saya je yg tak berkesempatan. sbb byk sgt testimoni yg nak dibaca… cerita ini direfer di sini ya linknya sbb ni bukan cerita direka2…. adik Iffa boleh jadi model shaklee ni.. dari kulit berjerawat bernanah.. alhamdulillah.. bersih kulit dah.. nampak gaya..awek keliling pinggang lah

Shaklee memberi sinar baru kepada Gie

Salam bahagia untuk semua…Semoga kita semua berada dalam keselamatan yang terbaik juga nikmat kesihatan yang sangat baik! Saya doakan hari anda untuk hari ini adalah lebih baik dari hari semalam! Amin…Pagi ni saya nak ceritakan tentang alfafa, herblax dan lecithin…Ni testimoni dari seorang customer saya yang sekarang dah jadi pengedar Shaklee di Miri ni. Namanya

Bila Vitamin C tidak memberi kesan kepada imuniti badan

” Doktor, saya dah makan panadol tapi sakit kepala ni tak hilang-hilang’  kata Malik pada Dr Lim. ‘ Kalau begitu, saya bekalkan ponstant, sebab ia kuat sedikit dari panadol’ jawab Dr Lim sebelum mengakhiri perjumpaan Malik di Klinik Dr Lim. Situasi ini sering berlaku apa badan kita sudah immune dengan sesuatu maka badan perlukan yang

Susu mulai menitik sambil menunggu anak angkatnya lahir

Selepas 6 tahun menunggu tetapi masih belum ada rezeki melahirkan anak, maka beliau dan suami bernekad nak ambil anak angkat. Hebatnya wanita ini, beliau mempunyai jiwa keibuan yang sangat kuat. Beliau berniat hendak menyusukan anak angkatnya. Beliau meminta konsulatasi dari saya dan vitamin yang bagus untuk membanyakkan susu. Saya terangkan konsep asas penyusuan agar beliau

Wajah bersih dari jeragat!

Dulu saya selalu terfikir betapa ramainya orang sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk dapatkan kulit yang cantik dengan mencuba segala macam krim yang berada dalam pasaran. Saya cuma tahu vitamin E , vitamin C dan B Complex adalah antara vitamin yang penting untuk dapatkan kulit yang cantik selain perlunya ESP untuk kulit yang lebih halus