Uncategorized Archive

Tips Hamil Dengan Mudah

Hari ni saya kongsikan tips mudah hamil ye.   Setiap orang tips nya berbeza. Ni tips saya kongsikan dari pengalaman saya sendiri. Dan juga dari pembacaan. Boleh share post ni pada mereka yang sedang  berusaha. Kita sebagai isteri kena tau bila waktu subur kita. Boleh gunakan ovulation test bagi mengesan waktu subur. Boleh dapatkannya di

LAT Family’s Masters Coordinator 2019

Alhamdulillah. Pagi ni saya setup team untuk 2019. Diorang bakal jadi master tahun 2019 insyaallah. Pengalaman lalu banyak mengajar. Saya kena kuat. Sebab saya tunjang kekuatan fokus bagi LAT Family.     Menuju ke Master Coordinator ni sangat possible tau korang. Yang penting kena ada konsisten dan keberanian yang tinggi.   Takut down dalam bisnes?

#ShakleeBABY – Produk Baru Khas buat Bayi dan anak kecil. Sesuai untuk kulit sensitif.

[IKLAN NOV 2017] #ShakleeBABY – Produk Baru Khas buat Bayi dan anak kecil. Sesuai untuk kulit sensitif. Wow! Ape produk die? Ha jom kita tengok. Produk die lebih 75% adalah dari bahan organik dan 99% dari bahan semulajadi. Sangat baik untuk bayi dan anak-anak kecil yang mengalami kulit sensitif seperti ekzema; Haaa…nak mengorder atau nak

12 Teknik Menjemput Rezeki

Andai ada rasa curiga dalam hati tentang diri kita sendiri. Senyumlah. Allah cipta kita dengan ciptaan terbaik. Allah tidak pernah curiga dengan kebolehan kita. Sebab tu Allah buat kita jadi manusia. Boleh je Allah buat kita ni jadi bukit. Lebih baik kan. Takde dosa kita buat. Takde ujian yang kita perlu hadapi. Tapi kenapa Allah

Karnival Kesihatan SHAKLEE – Terbuka kepada AHLI

Karnival Kesihatan SHAKLEE – Terbuka kepada AHLI. Sempena Pembukaan Pejabat HQ Shaklee yang Baru. SEMUANYA PERCUMA BUAT ANDA AHLI SHAKLEE! Bawa rakan-rakan dan ahli keluarga anda bersama… Jom kita baca kisah Kak El ketika hadir ke Karnival Kesihatan Shaklee pada 6 Mei 2017 yang lalu… Semasa Karnival Kesihatan di Shaklee HQ minggu lalu, disediakan Checkup

Tips Berjaya Dalam Karier

Untuk berjaya sememangnya kita perlu berikan komitmen. Tak ada jalan pintas walau kita buat bisnes apa sekalipon. Tak ada jalan singkat walau kita dalam kerjaya apa sekalipon.   Ramai orang memandang seseorang setelah dia berjaya. Tidak pula melihat apa yang pernah dilaluinya. “Wah, baguslah dia tu. Lajuu berdesup!”   Percayalah. Setiap orang diberikan ujian setimpal

Promosi September 2016 Yang Best!

Saya tau…ramai peminat produk ni tau. Bila tahu…pakat duk huru hara sebab semuanya excited! Apa offer bulan ni ek? Bulan ini bulan September 2016 ada promo best punyalah. SET PERAWAN! Kembali Hensem dan Cantik putih jelita tanpa parut jerawat! WOW! Apa lagi kalau bukan ESP! dannnn…. SR Vita-C Plus! Grab sekarang sebelum 30.9.16.  Beli 6

Offer Istimewa Shaklee April 2016 & ia Bulan terakhir Set YES

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua pembaca blog zahirahhafizan.com. Terima kasih sebab selalu singgah sini ye. Saya tahu… ramai yang tertanya-tanya… “Apakah Offer Istimewa Shaklee pada bulan April 2016 ni ye?”   SENARAI OFFER SHAKLEE APRIL 2016   Shaklee buat offer berikut iaitu SR Vita-C Plus Beli 6 Percuma 1 SR Vita-C Plus Beli 2 Diskaun 5% OmegaGuard Beli

Millionaire Marketing Mastery yang cukup awesome!

Alhamdulillah, setelah sekian lama saya hanya menjadi pemerhati dari jauh, kini saya dan suami benar-benar berada dalam kelas DAO iaitu Millionaire Marketing Mastery (MMM). Satu je saya nak cakap, kelas ni awesome! Bukan saya cakap sebab saya fanatik dengan DAO. Tapi, sebab setiap rangkap katanya adalah pengalaman yang cukup bernilai bagi mengelakkan kami terjebak sekali