Shaklee Difference Archive

Kenapa Kita Perlu Pakai Sunblock Dan Sunscreen

Korang pernah tengok orang putih ke chinese ke kalau nak mandi mahupon nak expose pada matahari dia ada pakai macam lotion kat badan. Sapu sapu seluruh badan kat anak beranak dia. Kita yang muslim ni kan biasanya bertudung. Hanya pakai kat tangan dan muka la. Tu kalau pakai. Ada juga yang tak pakai langsung. Perlu

Harga Set Youth Shaklee

Harga Youth Complex dah keluar. Bersedia untuk buat disunting orang mulai 1 Mac 2018. Kan dah mula gaji. Haa boleh reserve awal awal pembayaran. Masuk je 1 Mac terus order.     Terdapat 2 set Youth.   1. Intensive treatment and repair set. Set ni adalah set lengkap. Kiranya semua 6 produk ada dalam ni.

Penjagaan Kulit Bersama Youth- Kekal Muda Dan Jelita

Selama lebih daripada 60 tahun, Shaklee tidak pernah berhenti membantu kita semua untuk Hidup Lebih Muda, Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. Kini, Shaklee menggunakan kejayaan yang sama untuk membantu kita semua Kekal Muda, Jelita.   Mana ada orang yang tak nak kekal muda dan jelita kan. Kalau tanya nenek kat kampung pon.

Idea Lebih Banyak Bila Guna Omegaguard

Ada seorang kawan saya kongsikan pengalamannya dalam mengamalkan Omegaguard Shaklee tau.   Iaitu…   Ideanya mencurah-curah dengan sungguh banyak tau. Tak putus idea kiranya 😀     Best kan?   Sebab apa jadi camni?   Omegaguard ni ada kuantiti DHA dan EPA yang tinggi dan berkualiti. Kita sememangnya tahu, minyak ikan merupakan makanan otak.  

Akibat Vivix, Kaki Keluarkan Nanah Yang Bersarang

Saya kongsikan hari ni satu kisah dari teman saya.   Ni kisah customernya sendiri tau.   Kisah benar pesakit diabetis tahap potong kaki.   Customer ni repeat oder Vivix.   Bulan lepas dia beli sebotol. Harganya RM503. Masa ni dia nak cuba try test je Vivix ni, tak mau jadi ahli.   Bulan ni dia nak

Jika Keguguran, Salah Siapa?

Keguguran. Jangan salahkan diri sendiri.   Puncanya bukan sebab makan nenas. Puncanya bukan sebab rahim tak kuat. Bukan sebab mengangkat benda berat, dan bukan sebab mengalami tekanan hidup atau stress.   Ramai yang mengalaminya. Keguguran pada tiga bulan pertama memang kerap berlaku. Jika seratus wanita hamil, seramai 20 akan keguguran (20%), mungkin juga jumlah sebenar

Kenapa Doktor Bruce Daggy Jatuh Cinta Dengan Shaklee?

Beliau bukan calang-calang seorang lelaki tua. Namun beliau merupakan seorang tua yang miliki akal yang tajam, genius, bijak, dan so smart walau di usia 60-an. Pada usia 60-an ni, beliau bukan tukang sapu ye, namun Ketua segala saintis di Shaklee. Memegang jawatan sebagai Shaklee Chief Science Officer!       Dengar sendiri pengakuannya di sini.

Offer November 2016 Dari Shaklee~ Apa Dia Ye?

Alhamdulillah. Dah masuk November 16 🙂 Mesti semua ternanti-nantikan apa offer yang diberikan oleh Shaklee untuk bulan November 2016 ni kan? Ok…tadaaa. Ini offernya ye 🙂     Nutriferon Buy 6 Free 1 dan ambil 2 dapat less 5% >>info pasal nutriferon sini Lecithin Buy 3 free 1>>  info pasal lecithin sini Alfalfa small dan

5 Tips Sentiasa Ingat Makan Vitamin Tanpa Lupa

“Alamak! Terlupa nak makan vitamin hari ni lah…Patutlah badan rasa penat semacam je nih.”   Pernah jadi macam ni bila dah kat bantal semasa dah nak tidur jam 10,30 malam? Or even jam 12 pagi dah sebab sibuk seharian.   Badan kita memang perlukan vitamin. Sebab tulah kita rasa letih keterlaluan kerana badan kita kekurangan

Bersama Membina Coordinator

Alhamdulillah. Saya fully recharged! Seronok yang sangat rasa. Even saya speaker, saya recharge semalam. Dalam memberi, kita juga menerima kan. Secara tak langsung pon walau dari kata-kata sendiri. Sebagai refresher pada apa yang kita sudah tahu selama ni.     Kelas bermula dengan penyampaian dari Master Ainul. Master Ainul share pasal trip Shaklee ke Orlando