Set (Allergy Archive

Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!

“ALHAMDULILLAH, terima kasih Ira, baru guna tak sampai seminggu, EKZEMA ANAK DAH MAKIN BERKURANG”. -Puan Hajjah, Brunei-  🙂 Customer saya dari Brunei, hujung bulan lepas dia ambil set ekzema yang lengkap untuk anaknya yang dah berbelas tahun alami ekzema. Kini anak dia berumur 17 tahun.   Kesian si anak. Menggaru-garu. Sampai berdarah-darah. Setiap hari dia

Khasiat kesihatan Asid Lemak Omega 3

Asid lemak omega, yang juga dikenali sebagai asid lemak perlu (EFA’s), merupakan lemak sihat atau baik yang kita perlukan bagi menyokong fungsi normal semua tisu di dalam tubuh. Membran saraf-saraf kita, saluran darah dan otot -otot adalah terbina daripada asid lemak.   Badan kita tidak mampu untuk mengeluarkan asid lemak dengan sendirinya, jadi kita perlu

Model terbaikk…Dari kulit yang berjerawat dan bernanah..sekarang dah jadi berkulit licin..Pengakuan bergambar..

Sebenarnya dah lama saya nak share kisah adik Iffa ni.. tapi saya je yg tak berkesempatan. sbb byk sgt testimoni yg nak dibaca… cerita ini direfer di sini ya linknya sbb ni bukan cerita direka2…. adik Iffa boleh jadi model shaklee ni.. dari kulit berjerawat bernanah.. alhamdulillah.. bersih kulit dah.. nampak gaya..awek keliling pinggang lah