Sembelit Archive

Mealshake: “Mama, mira nak minum lagi…” Dulu tak de selera…kini terbuka selera nak makan…

Salam sejahtera kepada semua…saya rest jap update blog..dan hari ni kembali bersiaran..hehe….Ni saya nak share berkenaan mealshake yang dicuba oleh kak aida untuk anaknya..saya berkongsi kegembiraan yang kak aida rasa…jom baca.. Situasi : Pagi sebelum pergi sekolah Mira : Mama, mira nak lagi yang mama bancuh dalam susu Mira tu.Mama : Yang mana?Mira : Yang

Ostematrix membantu atasi masalah sembelit dan bekalkan kalsium yang cukup kepada badan

Selamat pagi kepada semua. Saya update blog saya siap2 la awal pagi ni. Sebab esok mula bekerja balik. Takut kelam kabut di pagi hari..hehe…Saya cuma nak share berkaitan dengan Ostematrix.. Petang tadi saya terima mesej dari kawan saya yang sebelum ni alami masalah sembelit di waktu pantang. Alahai..kesian kat dia…Saya nasihatkan kepada dia untuk mengambil

Fungsi fiber yang perlu anda tahu…

Alhamdulillah. nampaknya Shaklee makin digemari ramai. Love it.. Dan dlm byk2 produk tu adalah Shaklee Fiber.. Ia dtg dlm bentuk serbuk (in canister).. Fiber ni pun favorite customer2 saya.. sbb tu sekurang2nya 2-3tin kene ada kat rumah ni..Sbb ia antara product demand by customer..Ni saya listkan khasiat dan fungsi Fiber yg anda perlu tahu… Pendek

Herblax Shaklee- Bukan ubat julap..Remember all disease start in the colon

..harini nak cerita pasal detoks.. sebab apa? sebab “…5 JUTA org MALAYSIA MENGALami MASALAH PENGHADAMAN SEPERTI KESAKITAN BAHAGIAN PERUT, KEMBUNG, SEMBELIT ..puncanya?..USUS yang kotor..ingat entry ni?”… antara vitamin2 utk penghadaman yg sihat ialah….HerbLax..jom baca fakta dan testimoni bukan sahaja berkaitan Herb Lax: tetapi juga berkaitan kesihatan sistem penghadaman kita..(source:here) Herb-lax is the most effective, gentle