performance drink Archive

Puasa? Takut susu merudum? Preparation fizikal dan mental yang BETOL dan AWAL boleh bantu elak masalah ini~

Salam jumaat untuk semua….Semoga hari ni penuh dengan keberkatan…saya baru je rasa jumaat lepas bru datang..tapi hari ni..jumaat lagi..memang cepat masa berlalu…adakah kita isi masa kita dengan sebaik2nya? Muhasabah untuk diri saya dan pembaca blog lain juga… Pejam celik, pejam celik lagi beberapa hari saja lagi kita akan menghadapi bulan Ramadhan. Semoga Ramadhan kali ini

Performance drink : Untuk elakkan dehidration yang lebih teruk apabila cirit birit

Salam semua…Selamat pagi….apa kaba anda semua? Semoga sentiasa sihat dan dilindungiNya…Semalam saya dan hubby tak boleh tidur lena..setiap 2 jam kami bangun bersihkan anak yang cirit birit. Sampai bocor semua najis atas tilam, lantai…saya dan suami lah yang kena setlekan semuanya…Huh..penattttt…so hari ni saya amik emergency leave…kesian anak sulong saya tu…asalnya dia tersilap minum susu

Performance drink~Menjadikan rasa air anda semakin istimewa!!

Hari ni lambat saya post kat blog kesayangan saya ni..selalunya awl2 pagi saya dah update blog..takpelah..asalkan update jugak hari ni..agak sibuk melayan kerenah anak2 hari ni..yelah kan..cuti umum.. Malam ni saya nak cerita berkenaan Performance drink. Untuk makan malam tadi, saya ada sediakan Air sirap dibancuh dengan 3 sudu besar performance drink dalam satu jak.

Dulu nor sangat letih buat keje rumah..mood pon tak elok je selalu sbb badan sgt letih,TAPI sekarang semua berubah setelah mencuba Shaklee selama seminggu

Salam bahagia, Saya masih di KK untuk hadiri mesyuarat. Jauh dari anak2 dan suami. Tapi alhamdulillah anak2 ok dengan abah mereka. Ni balik ni nak kena belanja hubby ni…hehe..kredit to him sebab boleh bersabar ambil alih tugas saya sekejap. 3 hari tu lama tu untuk orang laki jaga anak2..hihi…bagus jugak..boleh test kesabaran abah untuk jaga

Performance Drink Minuman Isotonik tanpa karbonat

Credit Seronoknya berpuasa dengan Performance drink. Seorang majistreet mengakui kebenaran kata-kata ibu ini. Beliau sendiri dapat merasakan yang tekak tidak rasa kering dan dahaga sepanjang seharian berpuasa. Seronok tau…sesiapa yang belum mencuba , bolehlah mencuba dengan harga hanya RM76 untuk semenanjung manakala RM90 untuk sabah Sarawak.Ada antara ibu2 yang mengandung dan menyusukan anak mudah rasa

Vitamin Untuk Badan Lemah dan Lesu

Sumber Asal : SINIBadan lemah, letih dan lesu adalah perkara yang normal terutama apabila kita menjalani hari yang panjang dengan kerja yang banyak. Kelesuan yang biasa boleh diatasi dengan meminum air suam dan berehat, misalnya tidur. Namun, bagaimana untuk menghadapi badan lemah dan lesu yang masih tidak hilang-hilang meskipun sudah tidur dan berehat?Sebelum itu kita