Info Produk Archive

Info Produk- Alfalfa Complex

Alhamdulillah, pagi ni saya nak berkongsi dengan kawan-kawan yang suka datang ziarah blog zahirahhafizan.com ni dengan satu kisah produk yang best.Iaitu alfalfa. By the way, terima kasih tau sebab datang visit blog saya ni 🙂   Ok, kita cerita pasal alfalfa ye.   Alfalfa! Satu dalam sejuta. Namanya mungkin anda terfikir tentang makanan kuda, ataupon

Info Produk – Lecithin Yang Best Giler

Jap2, sebelum tu jom kita tengok ape promo bulan Jun 2016 ni…….. ^_^ Untuk info produk Meal Shakes, jom pakat baca di sini; Info Produk- Mealshakes Yang Istimewa ============================================================================================   Lecithin Yang Best Giler Lecithin kan…ia salah satu produk Shaklee yang glamor. Ramai orang suka sangat dengan lecithin ni tau 🙂 Tahu saja nama lecithin,

Info Produk- Mealshakes Yang Istimewa

Alhamdulillah, sempat buat sharing info produk mengenai mealshakes. Sebab ramai yang belum tahu dengan detail mengenai Mealshakes ni kan. Jadi hari ni saya ingin berkongsi mengenai mealshakes ni:)   Kenapa Mealshakes?   Dengan gaya hidup yang lasak dan sentiasa berlari aktif, kanak-kanak tidak miliki masa untuk duduk diam untuk menikmati makanan yang seimbang. Sebab itulah

Info Produk – Nutriferon

Saya kongsikan mengenai nutriferon hari ni tau. Sebab hot topic ni pasal nutriferon bulan ni. Saya kongsikan dari sini ye. http://www.celikvitamin.com/blog/tingkatkan-sistem-imun-anda-dengan-nutriferon-shaklee/   Nutriferon Adalah Penggalak Imunisasi Atau Immune Booster Kepada Tubuh   Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo, Jepun pada tahun 1954.   Setelah membuat kajian selama 40

Info Produk – Hebatnya Bahan-bahan Dalam Vivix

Alhamdulillah..pagi ni saya berkesempatan scroll telegram perkongsian dari nutritionist di telegram grup kami.     Hari ini saya akan fokus dengan bahan-bahan yang terdapat dalam vivix dan ianya miliki kuasa antioksidan yang sangat-sangat tinggi.     Kesemua khasiat yang terkandung dalam vivix ini merupakan kebaikan yang terdapat dalam resveratrol dan polifenol. Polifenol ada banyak jenis

Info Produk – DTX Complex Shaklee

Petang ini, saya ingin kongsikan mengenai info produk DTX Complex Shaklee. Jom kita baca di bawah ni. Info ni sangat berguna bagi mereka yang mengutamakan kesihatan hati.   Tapi sebelum tu, kawan-kawan boleh membaca mengenai fungsi hati manusia di sini ye. 🙂   Apa itu DTX Complex Shaklee?     DTX Complex Shaklee mengandungi satu campuran

Info Produk – Vitalea Kids, Lengkapkan Nutrisi Anak

Hari ini saya ingin berkongsi mengenai info produk yang bernama Vitalea Kids. Saya tahu ramai yang sudah tahu yang bulan ini Shaklee menyediakan offer yang sangat istimewa bukan hanya buat ibu dan ayah yang cantik dan macho, tetapi juga buat anak yang juga mahu pintar,cergas,sihat dan bernas.   Saya ingin kupas info produk khas mengenai