Herblax Archive

Toksin banyak dalam badan?? Bagaimana ia bagi kesan buruk pada badan kita? Jangan risau..Shaklee ada penawarnya…

Huh….baru balik kenduri kazen…jauh di pedalaman..nasib baik naik keta jugak..kalau naik bot lagi nanya..hehe…selamat pengantin baru buat kazen kami, syafiq dan pasangannya shizan…semoga bahagia dunia akhirat…eh..saya bukan nak cakap pasal diorang..hehe..ni petang ni sempat saya blogwalking…saya nak share dengan pembaca2 blog saya ye…terima kasih kepada tuan blog sebab kongsikan ilmu ni…saya share ye..boleh ke sini

Mencari solution untuk masalah sembelit anda? Herblax dapat membantu

Salam sejahtera buat semua pembaca blog saya…hari ni saya nak share tentang herblax..saya jarang share pasal herblax..tapi hari ni saya nak share tentangnya..semoga ia memberi manfaat kepada kita semua..Apakah ramuan utama dalam herblax ni? Sape tahu angkat tangan..hehe…Meh kita kaji apa itu herblax ye…ramai lagi orang yang tak tahu ni… Ramuan asas Herblax ini terdiri

Shaklee memberi sinar baru kepada Gie

Salam bahagia untuk semua…Semoga kita semua berada dalam keselamatan yang terbaik juga nikmat kesihatan yang sangat baik! Saya doakan hari anda untuk hari ini adalah lebih baik dari hari semalam! Amin…Pagi ni saya nak ceritakan tentang alfafa, herblax dan lecithin…Ni testimoni dari seorang customer saya yang sekarang dah jadi pengedar Shaklee di Miri ni. Namanya

TIGA SUPPLIMENT ASAS:Bagi yang mahu menguruskan badan dan buang lemak yang berlebihan

Basically utk diet.. Anda perlu Detoks (Fiber/herblax) + Protin (Cinch Shake or Energizing Soy Protin (ESP) + Lecitin Kenapa protin? Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%. Kenapa kene detoks?Detox adalah proses membersihkan usus

Herblax Shaklee- Bukan ubat julap..Remember all disease start in the colon

..harini nak cerita pasal detoks.. sebab apa? sebab “…5 JUTA org MALAYSIA MENGALami MASALAH PENGHADAMAN SEPERTI KESAKITAN BAHAGIAN PERUT, KEMBUNG, SEMBELIT ..puncanya?..USUS yang kotor..ingat entry ni?”… antara vitamin2 utk penghadaman yg sihat ialah….HerbLax..jom baca fakta dan testimoni bukan sahaja berkaitan Herb Lax: tetapi juga berkaitan kesihatan sistem penghadaman kita..(source:here) Herb-lax is the most effective, gentle