DTX Complex- Tonik hati Archive

Info Produk – DTX Complex Shaklee

Petang ini, saya ingin kongsikan mengenai info produk DTX Complex Shaklee. Jom kita baca di bawah ni. Info ni sangat berguna bagi mereka yang mengutamakan kesihatan hati.   Tapi sebelum tu, kawan-kawan boleh membaca mengenai fungsi hati manusia di sini ye. 🙂   Apa itu DTX Complex Shaklee?     DTX Complex Shaklee mengandungi satu campuran

Toksin banyak dalam badan?? Bagaimana ia bagi kesan buruk pada badan kita? Jangan risau..Shaklee ada penawarnya…

Huh….baru balik kenduri kazen…jauh di pedalaman..nasib baik naik keta jugak..kalau naik bot lagi nanya..hehe…selamat pengantin baru buat kazen kami, syafiq dan pasangannya shizan…semoga bahagia dunia akhirat…eh..saya bukan nak cakap pasal diorang..hehe..ni petang ni sempat saya blogwalking…saya nak share dengan pembaca2 blog saya ye…terima kasih kepada tuan blog sebab kongsikan ilmu ni…saya share ye..boleh ke sini

Shaklee Liver Aids Program: Bagi menggalakkan fungsi hati yang sihat seterusnya meningkatkan tahap tenaga!

Ada yang tanya saya…ade tak vitamin unt hati..yelah, hati pon organ penting dalam badan kita kan?Jawapan saya ada! Iaitu Nutriferon dan  Liver DTX Complex. Tak pernah2 saya buat entry pasal Liver DTX Complex ni…So hari ni saya nak berkongsi pasal penjagaan hati..Ni yang fizikal penjagaan hati tau, bukan yg rohani punya..hihi..klu nak upkan ‘kesihatan’ hati