Advanced joint health tablet Archive

Promosi Februari 2015 gempak habis!

Alhamdulillah, januari dah berlalu. Kini datang Februari ye..Haaa..semua menantikan apa promosi Shaklee pada bulan Februari 2015 ni. Bila pagi-pagi bangun tidur, tengok waap grup..wow! semua dah kecoh! sampai 1000 unread mesej dari grup-grup wasap leaders dan anak-anak buah Shaklee. Diorang ni tak tidur ke semalam ni. Hhehe…   Ok, kita pergi straight to the point

Sendi dan tulang sihat bersama Shaklee AJHT

Hmmm…pagi2..blogwalking dulu jap…jenguk blog anak cucu Shaklee..hehe…zupp…singgah blog mariafirdaus..informatif blognya…saya sukakannya…so nak share di sini la ye sharing mereka…semoga bermanfaat untuk kita semua… _______________________ Assalamualaikum,Hari ini, emak saya berusia 64 tahun. Seorang emak yang sangat gigih dalam memastikan kejayaan anak-anaknya. Syukur Alhamdulillah atas pemberian Allah yang tidak ternilai ini.Untuk entri kali ini, saya nak berkongsi

Punca, simptom dan tips sihat sendi

SAKIT SENDI : Punca, Simptom dan Tips Kesihatan  Pernah tak rasa sakit tiba-tiba di bahagian pinggang, lutut, bahu dll. bila bergerak berlebihan? Masa tu agaknya kita fikir, “Macam orang tua aku ni sakit pinggang pulak..” Silap. Anda memang silap sebenarnya bila berfikir begitu. Sakit sendi BUKAN penyakit orang tua. Sesiapa pun berisiko tanpa mengenal usia.

Advanced Joint Health Penawar sakit bahu dan sendi seluruh badan..

Hari ini saya nak bercerita tentang vitamin untuk kesihatan sendi. Jangan buat tak tahu Shaklee juga ada produk untuk penjagaan sendi ni iaitu Advance Joint Health Tablet (AJHT).  Vitamin ini dihasilkan daripada satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan., kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari

Vivix dan JHT mampu legakan sakit sendi

PENYAKIT ini menyeksakan jutaan manusia di seluruh dunia. Arthritis adalah penyakit degeneratif (penyakit berkaitan penuaan) yang kronik dan berbeza daripada jenis sederhana sehingga ke tenat dan melemahkan. Arthritis didefinisikan sebagai radang pada satu atau lebih sendi dan gejalanya termasuk kemerahan, bengkak, keempukan, kekakuan, rasa sakit-sakit dan kepanasan di kawasan terbabit. Ada lebih 100 jenis arthritis

Penjagaan sendi yang sempurna! Advanced Joint Health

AssalamualaikumAdakah anda mengalami sakit2 sendi seperti lutut, siku,pinggang,leher dn pergelangan  tangan/ jari?Jutaan orang mengalami ketidakselesaan sendi, terutama orang tua dan orang yang obes.Sendi merupakan hubungan antara tulang temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Jangan biarkan sakit sendi menghalang  untuk kita bergerak aktif. sendi  yg normal dan sendi bermasalah         Shaklee memperkenalkan Joint Health Tablet satu

Kick Off OFFER for 2013: Advanced Joint Health Tablet~Cara semulajadi atasi masalah sendi

Alhamdulillah…2012 telah berlalu…masanya kita muhasabah kembali segala onak duri kita pada tahun 2012..dan sudah semestinya ada kenangan manis dan juga pahit..ia menjadi pembekal kita untuk menjadi lebih matang pada tahun 2013. Ok..ramai yang sudah bertanya…apa PROMO JAN 2013? haa…ni dia…Kick off OFFER for 2013: Advanced joint health tablet.. Memang best promo bulan ni..pasni..insyaallah..tiada lagi yang