Selsema Dan Demam Sudah Menjauh

Semua orang nak kuatkan imunisasi kan. Sebab kalau datang sakit, sememangnya ia sesuatu yang mengganggu aktiviti harian kita.

Terkenang sesuatu. Yang lama dah tak kunjung tiba. Namun memang tak jemput dia datang pon. Apa lagi kalau bukan pakcik demam dan makcik selsema srukk srukk.

Demam-demam, selalu je ingat yang ni. Kalau tak ambik ni, nak pulih balik dari demam memang terasa lambat untuk pulih tau. Sebab tu saya pilih untuk konsisten ambil ni tak kira waktu.

Ia bantu kuatkan imunisasi. Pada masa yang sama kalau nak tau, ia bantu dalam mencantikkan kulit jadi glow glow.

Kerana dua ni berikan bekalan antioksida yang hebat dan juga antibiotik original tanpa sebarang ubat tau.

2 botol ni kita boleh guna untuk satu keluarga. Jimat. Beli satu, satu keluarga leh guna tau.

Insyaallah, satu keluarga juga bebas dari selsema shrukkkk shrukkk, rasa tak sedap badan dan pada masa yang sama satu keluarga jadi macam prince dan princess gituu. Haaa selari kan😀

Breastfeeding mommies dan juga preggy mommies pon boleh ambil ni. Ia berikan effect yang beshh tauu😀

Hanya RM1.40 sen je gabungan 2 vitamin ni yang kita laburkan untuk kesihatan kita setiap hari.

Kalau nak cuba, saya boleh tolong uruskan. Hantar sampai depan mata terus😀 .Memang untung mencuba ni tau. RM1.40 je kita spend sehari untuk kesihatan kita. Sangat-sangat wow!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Ketam Berjalan Dalam Rumah!

Next Post

Tolak Ansur Dalam Berniaga

Related Posts