Kelmarin, saya dan suami sertai breastfeeding workshop anjuran Shaklee.
Mula-mula bila kami tahu Shaklee nak buat breastfeeding workshop ni kan…rasa sangat excited!
Betapa Shaklee menyokong penyusuan ibu tau. Suami terus block date. Kami terus masukkan date 13 Ogos tu dalam kalender kami suami isteri.
Bila ke KL untuk sertai workshop ni, kami tidak sia-sia kan ruanh waktu yang ada. Kami laksanakan 2 sesi coaching di KL dalam masa 2 hari di sana.
Syukur sangat suami sangat supportive tau. Haaa 2 sesi tu saya kongsikan. Satu bersama team Sparkle seperti di link ni.
Satu lagi di HQ. Nanti saya cerita😀
Berbalik pada Breastfeeding Workshop ni kan…ramai ibu yang hadir. Yang datang pon dengan anak-anak.
Dalam kelas ni, doktor Zarina berikan info yang sangat penting untuk semua bakal ibu dan ayah mahupon yang sudah menjadi ayah dan ibu.
Breastfeed merupakan satu cara yang sangat bagus dalam memberikan yang terbaik buat anak. Ilmu basic yang semua orang perlu tahu even belum kahwin tau. Betapa saya sukakan proses breastfeed ini.
Bila Doktor Zarina kongsikan mengenai titisan emas…wah!!! I am very appreciate setiap titisan susu ibu. Makin hargainya tau.
Bila doktor kongsi ni…saya yakin dengan apa yang saya dah berikan pada anak-anak itu yang terbaik. Juga apa yang mak saya sudah berikan pada saya dan adik-adik.
Doktor Zarina ni merupakan seorang doktor, juga Breastfeeding Counselor tau. Kiranya kami belajar dari orang yang expert in this area. 😀
Nanti saya kongsikan ye apa yang dapat dalam Breastfeeding Workshop tu dalam 100 entry saya mengenai breastfeeding.
Pasti sesuatu yang mengujakan! Stay tune😀
Ingin dapatkan suplimen untuk anda dan keluarga dengan harga istimewa?
Ingin mendapatkan tips ekslusif yang percuma?
Ingin menjana side income 2-5 angka setiap bulan hanya dari rumah?
Boleh hubungi,
Master ira & Hafizan
0139422527
zahirahhafizan@gmail.com
Bestnya Breastfeed Ilmu penyusuan ibu Penyusuan ibu