Skip to content
Home Dari tiada apa-apa dan hanya berada di rumah, mereka kini bakal jutawan!

Dari tiada apa-apa dan hanya berada di rumah, mereka kini bakal jutawan!

Alhamdulillah, bermulanya saya menulis mengenai seseorang di sini. Dia insan yang saya kagumi dan saya hormati. Kalau nak dikatakan usia, dia lebih muda dari saya. Tapi, ia bukan menjadi penghalang untuk kami saling bantu membantu. Siapakah gerangannya ini?

Inilah Zaleha Aka Ayu panggilan manjanya:)

 

Ayu ini saya kenali di alam maya. Dan tidak pernah saya berjumpa 4 mata sehinggalah tahun lepas baru berjumpa. Ini menunjukkan, ukhwah antara kami tetap erat walau kami tidak pernah bertemu sebelum ini.

 

Saya ingin ceritakan pengalaman saya bertemu dengan Ayu. Kami bertemu di alam cyber. :). Pada permulaannya, ayu bertanya kepada saya mengenai set penyusuan Shaklee kerana dia alami masalah ini. Dan pada masa yang sama, saya juga dapat rasakan yang Ayu adalah seorang yang perlu saya bantu sungguh-sungguh untuk selesaikan masalah penyusuannya dan juga mengajaknya sama-sama join the bisnes. Kerana Ayu ada berkongsi cerita yang dia adalah seorang surirumah, baru berusia 22tahun, ada seorang anak kecil. Saya macam terpanggil untuk membantu ayu dari segi kewangan kerana dia juga ada bercerita yang dia sedang menunggu suaminya gaji dan berikan dia duit untuk membeli suplimen penyusuan yang dia perlukan itu:)

 

Ayu dan suami ditaja oleh Shaklee ke umrah dan istanbul 🙂

 

Alhamdulillah, setelah 2tahun dalam Shaklee saya kira..ayu merasa bonus sehinggan RM21,000 sebulan. Itu adalah satu pencapaian yang cukup besar bagi seseorang yang tidak pernah menjejakkan kaki ke universiti atau kolej. Dan Ayu kini boleh pandu kereta mitsubishi yang dibeli atas namanya sendiri. Ayu hanya belajar sehingga Tingkatan 5 dan terus berkahwin. Walau dia miliki pelbagai batasan dalam memulakan perniagaan ini, tapi hatinya tetap teguh untuk terus menapak. Hanya berbaki satu tangga lagi untuk Ayu mengecapi tangga tertinggi!

 

Inilah dia keretanya:)

 

Dengan kerja keras yang Ayu lakukan selama 2-3 tahun ini, dia mampu menghantar ayahnya ke umrah dengan tajaannya. Betapa seorang ayah itu sangat gembira apabila anaknya yang dulu mungkin tidak sekolah tinggi, namun rupanya miliki tuah yang hebat dalam bisnes ini.

 

Ayu juga telah belikan tanah untuk mak dan ayahnya di Lundu untuk tujuan membina rumah baru buat mereka. Tiada boleh diungkapkan betapa gembiranya hati seorang anak apabila melihat ibu dan ayah nya juga gembira selagi naywa dikandung badan.

 

Disebabkan pencapaian Ayu yang hebat dalam Shaklee, Shaklee menawarkan tajaan ke umrah dan istanbul buat ayu dan suami. Ini kerana dia layak mengecapinya. Dan tahun ini insyaallah Ayu akan ke Italy pula. Juga tajaan Shaklee sepenuhnya.

 

Surat tawaran ke umrah dan istanbul secara percuma dari Shaklee

 

Ayu dan suami di istanbul:)

 

ayu dan suami di jabal rahmah, mekah:)

 

Jika anda sedang mencari seorang mentor, Ayu boleh menjadi mentor itu. Kerana dia dah pernah lalui pelbagai ujian semasa sedang mendaki gunung.

 

Insyaallah, Ayu sedang mara ke depan bersama seluruh ahli dalam Shaklee Master yang benar-benar mahu berjaya. Ayu banyak memberi semangat kepada saya. Dia dah membuktikan..walau tanpa segulung sijil atau ijazah..Walau tinggal di pedalaman Sarawak dan banyak kekurangan kemudahan internet dan sebagainya..Dia tetap boleh menjadi jutawan!

 

Anytime boleh hubungi Ayu di 013-8148809. Doakan Ayu dapat terus melangkah laju serta fokus betol-betol untuk membantu lebih ramai lagi insan di luar sana dan pada masa yang sama, Ayu boleh terus memberi inspirasi high dose kepada seluruh insan di Malaysia dan luar dari Malaysia.

 

Jika ingin tahu juga, boleh baca di link ini pengalaman ayu sebelum dan selepas menggunakan Shaklee..

https://zahirahhafizan.com/2012/05/ayu-pengedar-shaklee-anda-di-lundu-sarawak-jom-baca-pengalamannya-bersama-shaklee.html

 

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?

Ingin mendapatkan suplimen semulajadi dengan harga yang ISTIMEWA?

Ingin menjana pendapatan 4 angka ke 6 angka hanya dari rumah?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda mengubah hidup anda…

 

Ayu,

Sen Key Coordinator

013-8148809

FB: Nur Anakku di sini ye https://www.facebook.com/nur.anakku?fref=ts

Salam sayang,

Master ira&hafizan

0139422527

[email protected]

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *