Success Story Projek Buat Duit RM2000 SEBULAN bersama LAT Family

Alhamdulillah. Syukur hasil dari proje buat duit bersama LAT Family ni, telah ramai yang dapat kesan pada hidup diorang. Saya bersyukur sebab dengan adanya projek buat duit ni, lebih ramai individu yang boleh dibantu. Ni saya kongsikan beberapa success story mereka yang dah berjaya. Ramai lagi tau. Ni pon dah banyak. Tak larat nak upload masuk blog camni. Hehe.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #1

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #1

 

Muliati ni tinggal di Sarawak. See? Orang Sarawak pon boleh lah berjaya. Bukan orang semenanjung je. Beliau jauh dari mentornya. Saya salah seorang mentornya. Saya berada di Semenanjung. Malah semua mentornya berada di Semenanjung. Tapi beliau tetap berjaya tau. Bangga syaa dengannya. Doakannya jadi Master Coordinator tahun ni ye.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #2

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #2

 

Affni ni orang Sarawak,namun tinggal di Semenanjung. Dah berjaya tunaikan umrah bersama suami hasil dari duit projek buat duit ini. Tu pon beliau buat projek secara part time saja. Dasyat kan. Ni pon bakal Master Coordinator tahun 2018. Doakan beliau ye.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #3

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #3

 

Yang ni best sangat. Saya salah seorang dari mereka ni. Hehe. ALhamdulillah dah menikmati kesan yang hebat dari projek buat duit ni. Sape tak nak kan? Semua orang nak macam ni.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #4

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #4

Kam Haryatie ni pon power. Dah mampu ada aset sendiri atas nama sendiri sejak join projek buat duit ni. Saya pasti, semua orang impikannya. Dan sekarang Kam Haryatie sudah milikinya. Beliau juga merupakan bakal Master Coordinator tahun ni. Doakan beliau ye.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #5

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #5

 

Jawatan sebagai engineer sape yang tak nak kan? Semua orang mahukannya. Namun ada sesetengah orang impiannya bukan itu walau dia milikinya. Itulah saya. Saya berimpian untuk bekerja dari rumah bersama anak anak. Namun tetap dengan pendapatan lumayan. Hehe. Tak mau kalah kan. Yelah, kos sara hidup sekarang ni mana boleh bergantung hanya pada suami kan. Isteri kena jana pendapatan sendiri juga.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #6

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #6

 

Nak guna duit yang ada betol betol cukup untuk setiap bulan pon ramai orang tak mampu. Sampai terpaksa berhutang di hujung bulan akibat poket dah betol betol kering. Apatahlagi nak menyimpan. Boleh bayang camne kehidupan di masa kecemasan? Namun Nor Azah mampu menyimpan dah setiap bulan sejak join projek ni. Berbaloi kan join projek ni?

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #7

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #7

 

Beliau salah seorang dari engineer yang minta resign awal untuk bekerja dari rumah. Beliau join projek ni. Dan alhamdulillah hasilnya sangat hebat sampaikan boleh bayar cash hutang belajar dengan Petronas bila join projek buat duit ni. Kalau korang sendiri, nak ke?

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #8

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #8

 

Tak cukup dengan itu, beliau pon mampu untuk bawa mak ayah sama sama ke 20 trip ke luar negara. Bukan pergi solo tau. Pergi dengan suami, anak anak dan mak ayah sekali. Lebih dari RM100 ribu dah habis untuk berjalan merata. Siapa kat sini suka travel luar negara? Haa. Korang mesti join projek buat duit bersama kami dan buat sungguh sungguh.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #9

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #9

 

Siapa kat sini masih bujang? Atau kenal kawan kawan bujang. Korang tau tak? Syakilla ni bujang orangnya. Baru je bertunang. Dan 100% kos pertunangan beliau tu menggunakan duit hasil dari projek buat duit ni. Rasa terbakar tak? Maksudnya apa? Maksudnya projek ni memang menjadi bagi mereka yang bersungguh sungguh.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #10

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #10

 

Kak Azah ni dulu dia selalu pening bila fikirkan kos suplimen. Ayahnya seorang penghidap kanser usus. Memang perlukan rawatan doktor dan juga suplimen yang tinggi. Sebelum ni dia asyik skip untuk berikan suplimen buat keluarga. Namun kini tidak lagi sebab kos suplimen beliau dan keluarga dibayar menggunakan duit hasil dari projek ni. Best kan? Macam free dah la jadinya kan.

 

Nak tau pasal projek? Baca >> Projek Buat Duit RM2000 sebulan bersama LAT Family.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #11

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #11

 

Ni tadi Syakilla yang guna duit dari hasil projek buat duit untuk majlis tunang dia kan. Ni dia jugak yang bayar duit bulan bulan kereta Honda Jazznya dengan duit hasil dari projek buat duit ni. Banyak mana dia dapat ni? Macam banyak je kan? 🙂

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #12

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #12

 

Ni kisah saya sendiri. Ia bagaikan mimpi tau. Namun ia menjadi realiti kini. Alhamdulillah. Berbaloi kan join projek buat duit ni?

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #14

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #13

 

Dan ni pon kesan dari projek buat duit ni jugak. Ia satu kesyukuran yang besar buat saya yang sebelum ni memang ada impian besar untuk travel luar negara. Dan tak sangka saya dan suami boleh bawa insan keramat kami sama sama pergi terutamanya ke Mekah dan Madinah.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #14

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #14

 

Kak Nor Faizah ni pakai BMW X1 tau. Bukan calang calang kereta dia pandu walau hanya surirumah di mata orang. Beliau bekerja dari rumah. Best kan? RM1800 sebulan boleh bayar sendiri setiap bulan. Alhamdulillah. Korang nak juga ke?

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #17

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #17

 

Ni sorang lagi yang capai impian untuk berada di rumah bersama anak anak namun tetap nak duit masuk. Hehe. Kalau korang pon ada impian ni, join projek buat duit betol betol. Nanti korang akan berjaya juga. Tiru cara orang berjaya.

 

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #18

Success story Projek Buat Duit Bersama LAT Family #18

Sape yang minat gold tu. Bolehlah guna duit hasil dari projek buat duit ni untuk borong emas banyak banyak sebagai pelaburan. Seronok kan? Jadi macam Aziana ni

 

Ok itu saja dulu perkongsian saya mengenai success story Projek Buat Duit RM2000 SEBULAN bersama LAT Family. Harap ia dapat buka mata anda semua dan mula bertindak sekarang.

 

Nak join projek buat duit RM2000 sebulan ni juga?

Boleh klik link di bawah ye untuk direct wasap.

http://projekbuatduitrm2000lat.wasap.my

 

Salam sayang,

Master Ira

013-9422527

Save nombor ni ye untuk kegunaan masa depan. Ingat projek buat duit, ingat saya 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge