Servis Facial Spa Bergerak di Kemasik Dan Kerteh

Alhamdulillah. Saya dah mula bagi servis facial spa untuk semua customer di area Kemasik Dan Kerteh.   Saya menggunakan produk Skincare yang sangat selamat dan terjamin berkesan.

 

Sebelum ni ramai yang request dari saya untuk servis ini. Tapi saya belum bersedia. Sekarang dah boleh dah ye.

 

Nak buat facial spa secara personal mahupon berkumpulan. Boleh je. 😀 Kita buat facial party beramai ramai 😀

 

Servis Facial Spa Bergerak

Servis Facial Spa Bergerak

 

Nak saya datang ke rumah mahupon nak datang ke rumah saya pon boleh. Semuanya dialu alukan.

 

Anda pilih waktu yang bersesuaian dengan anda. Nanti kita cek jadual sama sama 😀

 

Andai selepas facial spa ni korang nak beli terus set Youth yang saya guna nanti pon bolehhh. Saya bagi special deal buat customer saya. Sebabnya memang bila sekali buat facial tu. Selamanya korang akan terngiang ngiang rasa lembutnya kulit. Nak facial sendiri kat rumah pulak nanti. Haa sebab tu servis nak dapatkan set kecantikan Youth saya akan sediakan buat korang ok.

 

Andai korang minat facial spa ni jugak, korang boleh buat bisnes ni sekali. Saya tolong guide sama nanti strateginya.

 

Best ke best?

 

Boleh kontek saya ye untuk dapatkan servis facial spa mahupon nak mulakan bisnes facial.

 

Saya sedia membantu anda.

 

Salam sayang,

Master Ira

013-9422527

http://iralat.wasap.my


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge