Promosi Shaklee Februari 2018

Lajunya masa berjalan kan. Dah masuk bulan Februari tau. Selamat tinggal Januari 2018. Macam biasa, Shaklee berikan offer isimewa buat semua samada dah ahli Shaklee mahupon belum ahli Shaklee tau.

 

1. Vitalea for children beli 3 percuma 1

 

Vitalea For Children merupakan antara vitamin kegemaran kanak-kanak, termasuk anak anak kami. Ia merupakan multivitamin lengkap yang berperisa anggur yang boleh dikunyah dan sesuai untuk diberikan kepada anak-anak bagi memenuhi keperluan nutrisi harian mereka. Bila ambik Vitalea kids ni, insyaallah ia mampu melengkapkan nutrisi buat anak kita.

Harga normal: rm470

Harga promosi: rm363.02

  • Dapat Jimat RM108 dari normal price.
  • Harga sudah termasuk keahlian Shaklee.
  • Terus dapat Keahlian Shaklee seumur hidup dengan pembelian ini.
  • Dapat kesemua Manfaat Keahlian Shaklee.
  • Dapat harga ahli dan harga promosi atas kesemua produk shaklee.
  • Harga sudah termasuk postage.

 

Shaklee vitamin kanak kanak

Shaklee vitamin kanak kanak

 

Seronok kan?

Nak baca detail lagi pasal Vitalea kids ni boleh dibaca di sini.

 

2. Kombinasi Shaklee Collagen Powder dan Vitamin C

 

Yang ni best giler tau. Bagi setiap pembelian 4 kotak Shaklee Collagen Powder dan 1 botol vitamin c akan melayakkan anda mendapat penjimatan sebanyak 35% lengkap. Yelah. 10% dari promosi bulan ni. Ditambah pulak 25% harga diskaun berbanding harga jual sebab terus dapat dengan harga ahli.

Harga normal: rm1,326.87

Harga promosi: rm982.62

  • Dapat Jimat RM344.25 dari normal price.
  • Terus dapat Keahlian Shaklee percuma seumur hidup dengan pembelian ini bernilai RM70.
  • Dapat kesemua Manfaat Keahlian Shaklee.
  • Dapat harga ahli dan harga promosi atas kesemua produk shaklee.
  • Pos percuma bernilai RM10.60.
  • Dapat cash back lagi
  • Gand total save up to RM515.

 

Promosi Februari 2018 Kolagen dan Vitamin C

Promosi Februari 2018 Kolagen dan Vitamin C

 

Melampau betol saving ni kan. Berbaloi bila grab this month.

Nak baca detail pasal Kolagen? >>Baca sini.

Nak baca detail pasal Vitamin C? >> Baca sini.

 

Nak dapatkan vitamin sempena promosi Februari 2018? Boleh hubungi nombor di bawah ye.

 

Salam sayang,

Master Ira & Hafizan

013-9422527

Klik link ni untuk wasap segera: http://iralat.wasap.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge