Harga Set Youth Shaklee

Harga Youth Complex dah keluar. Bersedia untuk buat disunting orang mulai 1 Mac 2018. Kan dah mula gaji. Haa boleh reserve awal awal pembayaran. Masuk je 1 Mac terus order.

 

Set Youth Bersama Harga

Set Youth Bersama Harga

 

Terdapat 2 set Youth.

 

1. Intensive treatment and repair set.

Set ni adalah set lengkap. Kiranya semua 6 produk ada dalam ni.

a. Pencuci muka

b. Toner

c. Moisterizur

d. Serum

e. Night cream

f. Radiant C&E for free

 

Set ni berharga RM1338.25. Tapi boleh dapat dengan harga ahli iaitu RM1070.60. Jimat RM267.65.

 

Dapat juga Radiant C&E berharga RM349. Dan juga Youth Beauty bag berharga RM50.

 

Keahlian percuma sepanjang hayat. Juga pengeposan percuma. Dah save lagi RM80.

 

Set ni juga melayakkan anda dapat cash back RM48.

 

Total save up dengan pembelian set ni adalah RM795.

 

Giler kan? Mungkin lepas ni tak sebanyak ni lah dapat diskaun. Sebab tu kena grab sekarang tau korang.

 

Dengan pembelian hanya RM1070.60, dah boleh dapat penjimatan sehingga RM795. Semua in 1 pakej lengkap.

 

2. Starter set

Dalam set ni ada 4 jenis Youth.

A. Pencuci muka

B. Toner

C. Moisterizur

D. Night cream

 

Set ni berharga RM901. Tapi  saya bagi hanya RM791 je. Dah jimat RM110.

 

Dapat Free membership sekali dan postage sama. Juga cash back sebanyak RM23.

 

Dapat sekali cermin yang boleh zoom in muka kita 5 kali ganda dari biasa. Haaa boleh nampak segala apa kat muka. Baru tau sejauh mana kita jaga kulit kita selama ni kan. Hehe. Tu worth RM20. Shaklee bagi free ajer.

 

Pada masa yang sama Total save up to RM243. Best ke best.  Banyak jugak ni jimat walau tak sampai RM795 kan.

 

Nak tau harga satu satu produk Youth ni? Ehhh ada jugak. Boleh je kalau nak beli satu satu. Ada kat bawah ni.

 

Harga setiap produk Youth

Harga setiap produk Youth

 

Ni setiap harga produk Youth ye. Harga ahli hanya untuk ahli sahaja. Jadi kalau nak harga ahli, kena jadi ahli. Kita pegang amanah dalam berniaga dan jual beli.

 

Boleh baca post di zahirahhafizan.com mengenai Youth. Korang pasti tak akan menyesal. Sungguh.

 

Pasni saya up post pasal testimoni pulak ye.

 

Salam sayang,

Masters Ira & Hafizan

013-9422527

http://iralat.wasap.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge