Monthly Archive:: July 2016

Kolagen Dan Vivix Bantu Hilangkan Parut Chicken Pox

Terima kasih kerana terus memberi sokongan kepada zahirahhafizan.com dan terus follow sharing saya di sini 😀   Hari ini saya ingin berkongsi mengenai satu penyakit berjangkit yang sentiasa menjadi hot terutamanya di kalangan ibu-ibu iaitu chicken pox atau nama lainnya cacar air.       Tapi kisah saya hari ni bukan nak cerita detail pasal

Ramadhan Titik Tolak Perubahan

Alhamdulillah, hari ni sudah 5 Syawal. Cepat kan masa berlalu. Dah 5 hari juga Ramadhan meninggalkan kita.   Saya ingin berkongsi sesuatu yang saya dengar dari Radio Kelantan FM semasa on the way balik dari kedah ke kelantan hari tu. Dalam tengah “makan jem” kat Pasir Mas hari tu, kami dengar satu perkongsian dari ustaz

Hayati Hari Raya Dengan Lebih Makna

Alhamdulilah. Hari ni dah 1 Syawal. Masih sedih dengan pemergian Ramadhan. Tapi sungguh gembira dengan kedatangan Syawal. Tahun ini kami berhari raya di kedah dulu. Turn kedah 🙂 . Tahun lepas kami tak balik langsung kedah sempena hari raya sebab saya bersalinkan Hazim pada 7 Syawal. Kiranya tahun ni baru balik la di musim raya.