Skip to content
Home Bahayanya Shaklee

Bahayanya Shaklee

Shaklee bahaya? Yup, ramai yang mencari di mana bahayanya Shaklee. Tapi Shaklee nyatakan ia selamat.

Sentiasa selamat. Salah satu tagline Shaklee. Ia bukan direka cipta untuk menyedapkan hati sesiapa. Tapi ia ada buktinya. Itulah Shaklee. Bukannya bercakap omong-omong kosong mahupon umpama mengetuk tin yang kosong. Shaklee ada prinsip yang dipegang. Kalau tidak, masakan ia bertahan sehingga kini, sejak 60 tahun yang lalu.

Keselamatan dan Standard Kami Tiada Tandingannya

Keselamatan dan standard Shaklee tiada tandingannya bagi memastikan produk kami sentiasa selamat.
Kami telah melaburkan lebih $250 juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.
Kami menjalankan 350 ujian bagi setiap kandungan dan 100,000 ujian kualiti produk serta 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap tahun.
Kami hanya memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk kami.
Produk kami tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya yang terdapat dalam produk pesaing.

Kami bekerjasama dengan ahli toksikologi bagi mengembangkan senarai bahan kimia yang berpotensi berbahaya kepada manusia dan kami mengemaskini senarai ini bagi memastikan bahan-bahan kimia ini tidak mencemari sebarang produk kami.

  TIADA bahan Tiruan TIADA Perisa Tiruan TIADA Pemanis Tiruan TIADA Pengawet Tiruan TIADA Pewarna TIADA MSG TIADA Lemak Trans TIADA Bahan Kimia  TIADA Paraben  TIADA Bisfenol-A  TIADA Dakwat Toksik  TIADA Peluntur Klorin  TIADA Formaldehid  TIADA Natrium Hidroksida  sumber: http://www.shaklee.com.my/ms/about/shaklee-difference/always-safe/  Bagaimana dengan anda? Rasa yakin ingin mula gunakan dan terus gunakan Shaklee tanpa was-was?Shaklee telah banyak merubah hidup insan untuk mendapatkan kehidupan yang lebih baik. Adakah anda insan seterusnya? Ingin mencuba produk Shaklee untuk anda dan keluarga?Ingin menjadikan Shaklee sebagai pendapatan anda? Boleh hubungi,Master ira0139422527zahirahhafizan@gmail.com   
    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *