Testimoni: Alfalfa membantu dalam merancang untuk hamil

saya jalan2 ke blog lia….kawan seshaklee saya…hehe…ni saya share info dr blog lia k..thanks lia untuk info ni dear..orait … kesinambungan daripada

saya jalan2 ke blog lia….kawan seshaklee saya…hehe…ni saya share info dr blog lia k..thanks lia untuk info ni dear..orait … kesinambungan daripada PETUA yang saya kongsikan semalam, ini dia saya share satu testimoni seorang pengguna Alfalfa. Beliau awalnya merancang untuk hamil, was-was nak amik Alfalfa ke tidak, tapi akhirnya ambik jugak setelah mengetahui khasiat dan kepentingan Alfalfa ni. Dan beliau sharekan berita gembira bila tak sampai sebulan mengamalkan Alfalfa, akhirnya rezeki ALLAH berikan.. Alfalfa dapat membantu tubuh badan kita meredakan masalah keputihan, ia juga membantu para wanita mengatasi masalah sakit ketika bersama..haa.. ni yang nak cite in-detail kena PM saya.. Blog ni public kang terkeluar lak yang censored2 ni.. mak aihh.. lagi haruuu.. Selain itu, gabungan Alfalfa dan Vitamin E amat sesuai untuk wanita dan lelaki untuk intimacy..
So, para wanita sekalian, ada masalah berkaitan keintiman boleh PM saya atau emel saya sebab nak cite kat sini tak berapa sesuaiiii… sebab ni private life kan? So, better kita emel2 or PM ni.. pastinya konsultasi percuma diberikan kepada anda EXCLUSIVELY untuk anda yang membeli dengan saya… ;-))
Lots of Love..

Ira Shaklee Independent Distributor [ID No : 846816Mobile: 013-9422527 Emel: zahirahha[email protected]

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Susu sedikit mainan psikologi

Next Post

Testimoni: Muda 10 tahun dari usia sebenar..apa rahsianya?? Sudah semestinya Shaklee Collagen Powder!

Related Posts