Tips hot beuty Archive

Kenapa Vitamin E dikenali sebagai vitamin cinta? Ia amat sesuai untuk dihadiahkan kepada pasangan anda!

Bulan ni hangat semua geng2 Euphoria bercerita tentang Vitamin E.. atau lebih baik kita panggil vitamin Cinta.. dan baru2 ni Aula tanya saya kenapa vitamin E ni dipanggil vitamin cinta... Saya mintak dia baca dan google….. Dan dibwh ni hasil dari apa yg beliau baca.. Ia menarik.. especially utk bakal2 individu yg nak berkahwin atau

Resdung boleh semakin pulih dengan VIVIX? Anda tak percaya? Baca ni dulu…baru tahu kebenarannya!!

Salam bahagia untuk semua, Pagi ni saya baca entry best dari blog yati. Jom kita baca pengakuan suami yati sendiri yang menggunakan vivix untuk pemulihan resdungnya tu..Anda di luar sana pon..tak salah untuk mencuba kan..  Inilah Vivix untuk suami tersayang! Alhamdulillah..syukur! Itulah yang saya rasa bila suami beritahu apa yang dia rasa selepas mengamalkan Vivix

Siapa yang tak pernah cuba GLA..cubalah..Pasti kulit wajah bersih berseri, awet muda

Ramai yang tak tahu kebaikan GLA ini. GLA·atau nama penuhnya Gama Linolenik Asid berfungsi menstabilkan hormon di dalam badan kita. Boleh diambil oleh lelaki dan wanita.Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin

Wajah bersih dari jeragat!

Dulu saya selalu terfikir betapa ramainya orang sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk dapatkan kulit yang cantik dengan mencuba segala macam krim yang berada dalam pasaran. Saya cuma tahu vitamin E , vitamin C dan B Complex adalah antara vitamin yang penting untuk dapatkan kulit yang cantik selain perlunya ESP untuk kulit yang lebih halus

Tips kurus 1

Salam Bahagia, Pagi santai begini jom saya kongsikan sedikit tips untuk kurus secara sihat….saya pasti semua orang nak kurus kan? Sapela yang nak gemuk. Jadi saya kongsikan di sini..Terima kasih kak El sebab berkongsi. 1 Senaman ~ Tips kurus paling berkesan melakukan senaman selama 20 minit, sebanyak 3 kali seminggu. Bagi yang sedang berdiet, sebaiknya

Manfaat susu dalam dunia kecantikan. Jom try pupur berasaskan susu…awet muda,kecilkan pori, kurangkan iritasi, jgn lupa add on1 biji vit E

Kembali bersiaran setelah cuti beraya hampir2 2 minggu. Balik kampong, anak duk berkepit 24  jam kt atas riba n dukung. G mana2 nak kena dukung die…hehe..biasalah, setahun sekali jumpa dgn tok  dan nenek, pak2 sedara,mak sedara semua..jadi merap lebih lagila..macam takut dgn org je lagaknya..malam  ni saya nak cerita tentang sesuatu yang bermanfaat bagi kita