Sustained Release Vit-C 500mg Archive

Selamat tinggal sunburn face

Assalamualaikum dan selamat pagi…Hari ni saya nak share satu kisah ye..hehe…Kisah sunburn face.hehe..Mei yang lepas saya ke Turki di musim bunga. Udara best. Angin sejuk. Cuaca panas, tapi angin sejuk. Panas, tapi bila jalan2 tak berpeluh pon. Haa..hehe..itulah turki dimusim bunga:)…Dan, disebabkan tak rasa panas, walau panas terik..kita jadi selesa bila berada di tengah panas

Badan sihat berTENAGA, Wajah sentiasa cantik berseri dan segar..menyusu anak memang cukup sempurna..apa rahsianya? Shaklee ada jawapannya

Susu ibu adalah susu yang terbaik untuk anak..memang semua orang tahu..memang semua orang sokong..sebab susu ibu adalah ciptaan Allah…for sure ia jauh lebih hebat dari susu2 lain..tapi nak ke kita sebagai ibu..dapat susukan anak selama 2 tahun cukup tpi pada masa yang sama…gigi kita 5 batang tertanggal sebab kekurangan kalsium, sakit pinggang,belakang,sendi2 sebab tak cukup

Apa yang membezakan Vitamin C jenama Shaklee dengan yang lain2?…

  ni saya blog walking ke blog kak cery hari ni…sesaja nak godek2 info:)Okeyla…saya taknak celoteh panjang2.. sbb nak masuk tidur awal mlm ni.. Jadi sebelum masuk tidur ..jom kita baca khasiat tentang Vitamin C.. ni saya copy semula dari entry yang lama2. ______________________________ Vitamin C atau Asid Askorbik amat bermanfaat pada kesihatan manusia. Semua

Family Wellness Set: Vitamin untuk seisi keluarga~

Apakah set yang paling sesuai untuk sesisi keluarga? Saya memperkenalkan FAMILY WELLNESS SET yang terdiri daripada Energizing Soy Protien (ESP), B-Complex, Vitamin C dan Vita-Lea. ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) ESP adalah protein. Sel kita terbina dari protein, dan memang kita boleh dapatkan protein dari ikan, daging, telur dan ayam serta sumber kekacang namun tanpa kita sedari

Full Blast of ESP dan vitamin C! Memang gempak la

Hmmm…hari ni hari selasa..hehe…barang2 saya dari Miri sampai..tak boleh bayang camne penuhnya rumah saya kat sini ni nanti…dahla nak raya haji…kelam kabut dengan rumah pulak… ok, saya bukan nak cerita pasal barang..tapi nak bagitau u all ni…memang kena bagitau..sebab takut2 tak sedar lagi kan..hari ni dah 23hb10..berbaki 8 hari lagi nak sampai 31hb10..ESP masih BERPESTA

Promo Oktober : ESP dengan harga runtuh!! Gabungan dengan vitamin C dan kolagen memberi kesan yang lebih HEBAT untuk kulit MUDA REMAJA dan AWET MUDA~

saya suka oktober! alhamdulillah..memang promo yang ditunggu2 niiii…sebelum promo pon dah berderet orang order ESP dengan saya bulan2 sebab harga ESP sangat2 ok…nikan pulak promo kannnn~so ni lah peluang anda nak grab cahnce betol2…nak amik 7 bekas terus pon boleh! Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua

Kenapa saya memilih Shaklee untuk BERPANTANG?

Semua ibu mahukan yang TERBAIK untuk si anak yang baru lahir. Begitu juga dengan saya. Saya yakin itu! Apa2 yang terbaik untuk anak, pasti itulah pilihan si ibu. Dalam zaman moden ni, macam2 set berpantang kita temui. Ada dalam bentuk jamu, malah sekarang dalam bentuk suplimen aka vitamin. Apa pilihan ibu2 sekalian? Jamu atau vitamin?

Kepentingan vitamin c-selain untuk kulit cantik dan licin

Bulan ni..Shaklee buat promosi sustained released vitamin C buy 6 free 1. Sebab tu lah ramai yang bercakap mengenai Sustained Released Vitamin C bulan ni:). Sape yang tak rebut peluang ni memang rugilah! Ok..jom kita bincang mengenai vitamin C secara general. Saya pasti semua orang kenal apa itu vitamin C kan? Ala…yang best2 tu…tulah vitamin

Set Family Wellness~ Suplimen asas untuk permulaan yang sihat

Salam khamis buat semua. Hari ni saya nak perkenalkan set family wellness kepada pembaca blog saya. Apa ye yang terkandung dalam set family wellness ni? Terdapat 4 jenis basic suplimen dalam set family wellness ni. Antaranya ialah ESP, Vita-lea Iron Formula, Sustained Release Vita-C 500mg, dan B Compleks. Set Family Wellness Apa kelebihan set family

Cerita saya semasa mengandung,melahirkan dan berpantang anak ketiga

Alhamdulillah…hari ni genap 3 hari saya melahirkan seorang puteri (anak ketiga). Ia satu pengalaman yang sungguh indah untuk dikenang. Walau sakit, tapi ia merupakan penghapus dosa saya. Sakit yang betol2 dalam masa 2 jam memang memberi makna dalam hidup ni betapa besar kesakitan yang ditanggung oleh seorang ibu untuk melahirkan seorang anak. Dan pengalaman ini sedikit berbeza