Serbuk Kolagen Archive

Pertama kali dalam Sejarah~ Promosi berganda daripada Shaklee

Alhamdulillah, hari ni 1hb September. Ramai yang ternanti-nanti berkenaan promo Shaklee. Berdebar kami menantikan apalah yang Shaklee ingin tawarkan kepada semua pelanggan dan pengedar Shaklee ni…tiba-tiba…dapat mesej ni… Promo Sept14: Buy 6 Free 1 Collagen Powder and Promo Sept14 avaganza: Buy 3 FREE 1 Mealshakes wah, ini sungguh bagus! Ibu, ayah serta anak-anak sama-sama dapat

Selamat tinggal sunburn face

Assalamualaikum dan selamat pagi…Hari ni saya nak share satu kisah ye..hehe…Kisah sunburn face.hehe..Mei yang lepas saya ke Turki di musim bunga. Udara best. Angin sejuk. Cuaca panas, tapi angin sejuk. Panas, tapi bila jalan2 tak berpeluh pon. Haa..hehe..itulah turki dimusim bunga:)…Dan, disebabkan tak rasa panas, walau panas terik..kita jadi selesa bila berada di tengah panas

Pssttt..Rahsia awet muda dan sihat tubuh badan

Selamat hari raya aldiladha buat semua…Alhamdulillah…setel korban kami bulan ni..semoga segala korban kami diberikan pahala berlipatganda dan sampai segala kebaikan yang kami lakukan kerana Allah Taala..Pagi ni saya nak share kisah seorang cicit saya dalam Shaklee yang berikan Shaklee Collagen powder kepada ibu kandungnya…hmm…memang tak salah langkah la apabila gunakan Shaklee Collagen powder ni…memang superb!

Punca, simptom dan tips sihat sendi

SAKIT SENDI : Punca, Simptom dan Tips Kesihatan  Pernah tak rasa sakit tiba-tiba di bahagian pinggang, lutut, bahu dll. bila bergerak berlebihan? Masa tu agaknya kita fikir, “Macam orang tua aku ni sakit pinggang pulak..” Silap. Anda memang silap sebenarnya bila berfikir begitu. Sakit sendi BUKAN penyakit orang tua. Sesiapa pun berisiko tanpa mengenal usia.

Suami puas hati bila isteri konsisten kolagen shaklee

Ramaiii customer saya cakap…”ira, my hubby tiap hari mesti tanya…dah minum kolagen belom? i sengih je iraa..” wuhuuu…statement nakal..cop! jangan salah faham okkeyy…ni sebab suami sukaaa tengok isteri makin jelita luar dan dalam..tak kisah timing bila…sume isteri senyummm ajer..kalau dah kawin 30 tahun tu…haaa…rasa macam baru 3bulan kawin..camno tu? tak ke sukaa..keluarga bahagiaa…Panasss!! panasss!!! memang

Cara hilangkan kaki berbau dan berkerutu

Assalamualaikum dan salam sejahtera… walllaaa…promo oktober dah keluar! ia adalah Shaklee Collagen Powder! memang best!!…habisla satu Malaysia mandi lulur kolagen bulan ni…semua ni cantikk november nanti..berhari raya pon dengan cantik..gojess…jelita gitu…sejuk mata suami…hehe Saya ingin kongsi satu kisah…kisah yang betol…bukan rekaan…ia berkenaan ayah saya. Ayah berumur 58tahun…sejak saya kecil, ayah selalu menggaru2 kakinya…sebab gatal…celah-celah jari

Testimoni: Muda 10 tahun dari usia sebenar..apa rahsianya?? Sudah semestinya Shaklee Collagen Powder!

Bulan ni…December 2012..promo apa? Haa…..saya rasa semua dah tau promo apa Dec 12 ni..ia adalah SCP! Shaklee collagen powder…saya sangat sukakan SCP ni! Serius saya cakap…saya sangat2 suka..hehe…meh saya nak share testimoni gambar salah seorang customer yang gunakan SCP ni ye…   Nampak tak? bezakan wajah aunty ni.actually aunty ni dah 54 tahun umurnya…tapi agak2

Promo Oktober : ESP dengan harga runtuh!! Gabungan dengan vitamin C dan kolagen memberi kesan yang lebih HEBAT untuk kulit MUDA REMAJA dan AWET MUDA~

saya suka oktober! alhamdulillah..memang promo yang ditunggu2 niiii…sebelum promo pon dah berderet orang order ESP dengan saya bulan2 sebab harga ESP sangat2 ok…nikan pulak promo kannnn~so ni lah peluang anda nak grab cahnce betol2…nak amik 7 bekas terus pon boleh! Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua

Testimoni: Apa kata mereka yang dah mencuba Shaklee Collagen Powder~Marvellous!

Salam petang khamis penuh ceria..ni saya nak bagi rasa teruja kat korang…especially kepada anda2 yg belum cuba lagi produk terhangat Shaklee…dan sangat laris last 2  weeks.yes..correct ia adalah Collagen Powder Shaklee ……..mari baca sebahagian dari mereka yg dah cuba...lalallalaa [klik pictures for better images.. credit to Fai].. * Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit

Kenapa kolagen penting buat kita? Dan kolagen apakah yang terBAIK?

Wahhh…nak raya ni…memang sume orang nak cantik…Sebab tu la tengah hot sekarang ni semua vitamin Shaklee yang boleh membantu dalam bab kecantikan ni..Daripada gi amik botox, gi amik susuk (mintak jauhla..ni mensyirikkan Allah ni) untuk cantik…lebih baik cuba Shaklee Collagen Powder. Tapi sebelum tu..lebih baik kita kenal dulu apa itu kolagen…apa gunanya…apa kepentingannya…Bila dah jatuh