MealShake Archive

Pertama kali dalam Sejarah~ Promosi berganda daripada Shaklee

Alhamdulillah, hari ni 1hb September. Ramai yang ternanti-nanti berkenaan promo Shaklee. Berdebar kami menantikan apalah yang Shaklee ingin tawarkan kepada semua pelanggan dan pengedar Shaklee ni…tiba-tiba…dapat mesej ni… Promo Sept14: Buy 6 Free 1 Collagen Powder and Promo Sept14 avaganza: Buy 3 FREE 1 Mealshakes wah, ini sungguh bagus! Ibu, ayah serta anak-anak sama-sama dapat

Testimoni: Mealshake atasi masalah sembelit dan kurang selera makan

wallaaa….baru 6 jun..sempat lagi saya war2kan tentang promo apa di june13 ni kan…ia adalah.. ~ Meal Shake..   Anda gusar anak susah utk makan.. terlalu memilih bila tiba masa makan.. berbaloi untuk anda mencuba memberikan Meal Shake dari Shaklee kepada anak anda..  Apa itu MealShake? Shaklee Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic.

Mealshake makanan segera yang sihat untuk anak anda..

Apa khabar semua pembaca blog zahirahhafizan??… Harini dah masuk hari sempat saya sharekan sedikit tentang promo june ni..walaupon ia hari ketiga dalam bulan Jun…. Mealshakes.. ni kegemaran saya dan famili..especially anak2 saya..mereka akan cakap setiap pagi..”ibu..nak susu bersama mealshake 1″ ..hehe..jujurnya customer saya di malaysia ni adalah ibu2..jarng saya dapat customer bujang..jarang tu bukan maksud

Anak PINTAR dan CERGAS,ibu pasti bahagia! Berikan yang TERBAIK untuk anak2 anda

Salam Sejahtera. Anak2 saya ni dah besar lah…2013 adalah tahun anak2 saya menapak ke prasekolah. Petang ke taska…memang kena cergas lah ni. Sekolah sekarang tak macam kita dulu, padat dan banyak aktiviti sampai ke petang. Untuk memastikan anak kekal bertenaga & cergas, ibubapa boleh sediakan supplement paling asas & mudah untuk anak-anak tersayang. Sebagai ibu,

Darah haid berjalan lancar dan NO PERIOD PAIN lagi setelah mengamalkan GLA~

Huh…pagi2 saya bangun..jari duk tok tek tok tek reply mesej dan FB kawan2 yang bertanya tentang Shaklee…wah! saya sangat teruja pagi ni:)..alhamdulillah rezeki masuk tanpa henti. Allah itu maha pemurah! Nak kena kita usahakan je:) Apa saya nak bercerita hari ni ye….ia berkaitan dengan GLA yang membantu melancarkan pengeluaran darah haid yang selama ni ade jem

Kanak-kanak sakit buah pinggang tak jadi dibedah selepas mengambil Meal Shakes

Wah.. mesti anda terpegun kan membaca tajuk tersebut. Saya pun terpegun bila mendapat sharing tersebut.  Dalam hati “wah..hebatnya Meal Shakes ni”..  Kalau sebelum ni kita selalu dengar Meal Shakes bagus untuk kanak-kanak yang selalu demam, selsema, sembelit, kurang selera makan, eczema dan asma, kali ni saya bawakan kisah kanak-kanak yang sakit buah pinggang beransur sembuh

Set Berpantang Eksklusif di zaman moden ini..tidak membahayakan langsung..malah SEMAKIN Menyihatkan~

Ada yang tanya saya…ada ke Shaklee sediakan set untuk berpantang? Jawapan saya? Sudah semestinya ada! Sebab dalam Shaklee semuanya memang lengkap…Apa tema Shaklee ye? “NATURALLY SAFE, PROVEN EFFECTIVE…ALWAYS SAFE, ALWAYS WORK, ALWAYS GREEN!!” Haaa..ni dia tema utama Shaklee. Dan tak mustahillah semua produk Shaklee sangat2 lah best! Bagi sesiapa yang sedang mencari set untuk berpantang…lebih

Shaklee untuk Skin Care~Untuk sesiapa yang sedang mencari set untuk kecantikan kulit!

Salam isnin kepada semua…Apa kabar? Hari ni ramai kawan saya berangkat ke Mekah untuk menunaikan umrah…FREE je…diorang tak kuar duit pon…Shaklee belanja…wah…hebatt kan? Saya belum berpeluang lagi..baru ada can dapat free convention to langkawi….tak pe…usaha tangga kejayaan..sebab tu saya suka dengan bisnes Shaklee ni…sebab saya dapat membantu orang yang nak dapatkan kesihatan yang lebih baik

Set Shaklee yang sesuai untuk Optimum health PLUSS!!!Memang lengkapkan ape yang perlu untuk badan kita kekal cergas dan sihat sepanjang hari!!

Semalam…saya berkongsi dengan anda berkaita dengan Set untuk Optimum health kan…dan hari ni pulak…saya nak share dengan anda Set Optimum health PLUSS….hihi..ia memang sangat rasa best bila diambil bersama Mealshake…Apa ada dalam set ni ye? Jom kita menelaah satu2.. 1. VitaleaTak sah kalau tak amik vitalea ni….sebab sel dalam badan kita ni adalah makhluk yang

Mealshake…..i’m loving it!!

Kenapa pilih mealshake untuk anak anda???Dan saya yakin…anda adalah ibu dan ayah yang nak kan yang terbaik untuk anak2….Ni dia 7 sebab kenapa anda mesti cuba mealshake untuk anak2 anda… Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee?  Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)  * These statements have not been evaluated by the