lecithin Archive

Raikan Aidiladha tanpa mengabaikan kesihatan…Jom amik vitamin untuk potong2 lemak dan kolestrol

Salam Aidiladha buat semua pembaca blog saya walau di mana anda berada…saya doakan agar hari raya ni memberikan satu kegembiraan buat kita semua.. Alhamdulillah tahun ni saya berhari raya korban di semenanjung malaysia setelah 4 tahun tak pernah berhari raya haji di sini..Tapi perasaan rindu saya pada Miri terutamanya sahabat2 di sana memang tak dinafikan

Obesiti: Bertindaklah melawannya sebelum terlambat…

Dah hampir seminggu saya tak update blog saya ni. Hari ni saya nak kongsikan sesuatu buat anda semua ye..Ia mengenai masalah obesiti di Malaysia ni… Malaysia menduduki tempat pertama dalam kalangan negara-negara di Asia Tenggara yang paling ramai rakyatnya mengalami obesiti (kegemukan) dan tempat keenam di negara Asia Pasifik. Lihat saja disekeliling, pasti akan terlihat

Lecithin~Vitamin untuk potong2 lemak

Salam jumaat kepada semua..semoga hari anda diberkati dan dirahmati setiap hari..Hari ni saya nak cerita tentang vitamin untuk cut2 lemak..Hampir sebulan stok lecithin liciiiinn di pasaran. Semua orang yang guna lecithin memanglah jadi cuak semacam..hehe…dan 2 hari lepas saya ada order 10 botol lecithin untuk memudahkan saya pos lecithin direct kepada customer2 yang berada di

Kurus vs gemuk…Lecithin vs omega

Kalau sebelum ni.. Lecitin adalah satu2nya hot stuff especially mereka yg dlm proses nak menguruskan masalah berat badan…. weight management gitu… Tapi baru2 ni… ramai plak yang tanya saya makan Omega boleh kurus? Benarkah fakta tu? (fakta bwh ni saya baca dari entry ni di blog Adda..) ”Fish oil supplements may help overweight people and

Shaklee Family Wellness Program~Sesuai untuk seisi keluarga anda!

Salam sejahtera buat semua….Selamat berhujung minggu..Apa planning anda hari ni? Saya…hehe…(macamlah orang tanya..) Saya plan nak kemas rumah..nak g shopping barang2 dapur dan juga barang2 famili…nak masak special for my beloved hubby and children….dan yang pastinya saya tak sabar nak tunggu kelas Shaklee hari ni di Miri:)..Sebab tu lah saya sukaaa sangat dengan bisnes Shaklee

Kenali LECITHIN

Hari ni saya cuti! Kebetulan abah datang ke miri. Jom kita baca tentang lecithin. Thanks kak alom berkongsi info. Lecithin adalah HOT PRODUCT dalam menurunkan berat badan. Tapi.. Sebenarnya Lecithin sangat banyak gunanya. Apakah lecithin ni?Lecithin adalah keperluan setiap sel dalam badan. Ia adalah merupakan gabungan kolina, inosite dan asid2 lemak yg lain. FAEDAH &

Lecithin..bukan semata2 untuk kurus! Hot stuff bulan ni!

Pertengahan bulan lepas…. gempar seketika apabila saya dapat SMS dari Shaklee tentang Lecitin out of stock..dan yg haru tu, kat semua branch satu Malaysia takde dah.. licinnn.. and stock baru expected early or mid Feb….Lama tuuu..2-3minggu tanpa Lecithin… mmg gelabah lah jugak.. sbb itu antara hot stuff, mmg hampir setiap hari ada sahja yg order

Bila dah puas hati bila dah mula mencuba…terus jatuh cinta dengan SHAKLEE

Alhamdulillah….pagi jumaat yang sangat menceriakan saya. Diharapkan ia juga menceriakan anda juga. Saya lagi gembira dan ceria apabila membaca membaca entry dari anak buah saya ni…Jom kita baca ceritanya tentang cmne Yati jatuh cinta dengan Shaklee…Memang saya sangat2 teruja. Senyummmm je ni:). Amik dari blog ni.Hari ini sy nak kongsi testimoni sy sendiri after ambik

13 kebaikan Lecithin. Bukan Sekadar untuk kuruskan badan!

Bila nak kurus, orang akan mencari suplimen untuk pecahkan lemak. Kan? Salah satunya adalah lecithin. Dalam Shaklee, kita miliki lecithin untuk tujuan itu. Khasiatnya jauh lebih banyak. Bukan sekadar untuk pecahkan lemak ye. Sekarang ni Lecithin menjadi sebutan dalam hal ehwal menguruskan badan, menurunkan kadar kolesterol, memecahkan lemak, dan sebagainya.Namun, tahukah anda fakta lanjut tentang