Kisah Inspirasi Archive

Dari tiada apa-apa dan hanya berada di rumah, mereka kini bakal jutawan!

Alhamdulillah, bermulanya saya menulis mengenai seseorang di sini. Dia insan yang saya kagumi dan saya hormati. Kalau nak dikatakan usia, dia lebih muda dari saya. Tapi, ia bukan menjadi penghalang untuk kami saling bantu membantu. Siapakah gerangannya ini?   Ayu ini saya kenali di alam maya. Dan tidak pernah saya berjumpa 4 mata sehinggalah tahun

Kami akrab..kerana kami gojess…

Alhamdulillah…saya ditemukan dengan teman2 dalam Shaklee.. Yang lain2 mak shaklee…yang disatukan dalam satu grup wasap yang dinamakan ‘Beautiful.Gorgeous.Master” tapi nama simple kami panggil gojesss…hehe. 15 orang yang terpilih…;)..Dulu kami ni semua belum bergelar master..cuma admin je master masa tu..iaitu PMC…Dah setahun lebih usia grup wasap ni…kami bukan jumud cerita bab shaklee aje…tapi lebihh dari tu…as

Kerja..tapi masih mampu buat side income lebih dari pendapatan

Assalamualaikum dan selamat tengahari buat semua…Disebabkan ramai yang bertanya saya…camne saya mula bisnes…sebab saya mula bisnes semasa saya kerja..saya kerja ofis kadang2 lebih dari 8 jam sehari..tapi bagaimana saya bermula sehingga boleh ke Master Coordinator di waktu bekerja…Actually, bukan saya je camni..ramai lagi master2 lain macam ni jugak…malah lebih hebat dari saya…tapi saya kongsikan sedikit

Majlis sanding yang gilang gemilang: Master Celebration Masters Hafsah&Aizan

Assalamualaikum…hari ni saya nak cerita kisah “majlis kawin” anak sulong saya dalam Shaklee..Master Hafsah Mardhiah dan Mohd Aizan…ia bukan hanya hari bersejarah buat mereka..tapi juga saya…Hepi tak terkata..hehe..sebab ni majlis anak sendiri kan..sebelum ni saya duk attend majlis orang..hehe..ni majlis anak sendiri..sebakk rasa..memangg sebakk..huhu…serius..rasa macam baru lepas kasi anak kawin (macamla anak saya ada dah

Kisah gula merah yang penuh inspirasi

Sesiapa yang pergi ke majlis master celebration saya…ada saya kongsikan..yang gula merah, nasi lemak adalah produk pertama dan kedua saya dalam dunia bisnes…saya belajar offline masa ni…takde online..sebab masa tu..komputer pon saya takde…internet lagi laa.hahaha..masa tu komputer pon saya tak kenal lagi…saya baru darjah 4 (tahun 1994)..tpi memori ini sangat kuatt…sangattt memberi inspirasi buat saya..