Vivix Archive

15 Fakta Tentang Vivix Yang Orang Selalu Tanya

Pagi ni saya memang nekad nak gali lagi pasal vivix. Sebab saya tahu saya belum gali habis lagi pasal vivix. Jadi apa lagi, saya pergi lah ke blog otai Vivix team LAT Family iaitu Coordinator Raihanah. Tau tak dia dah buat post pasal Vivix lebih dari 250 post tau. Lunyai mak Shaklee dia rasa. Tak

Vivix – Kunci Kepada Anti Penuaan

Pagi ni saya nak kongsikan mengenai Vivix yang merupakan suplimen kunci kepada anti penuaan. Dulu Vivix ni belum glamor, namun sekarang ni Vivix ni tersangatlah glamor dah. Seperti yang dikongsikan oleh Kak Anah,   Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan

Kolagen Dan Vivix Bantu Hilangkan Parut Chicken Pox

Terima kasih kerana terus memberi sokongan kepada zahirahhafizan.com dan terus follow sharing saya di sini 😀   Hari ini saya ingin berkongsi mengenai satu penyakit berjangkit yang sentiasa menjadi hot terutamanya di kalangan ibu-ibu iaitu chicken pox atau nama lainnya cacar air.       Tapi kisah saya hari ni bukan nak cerita detail pasal

Lagi lagi dan LAGI!!! Kes KAYAP!

KAYAP MILIKI PENAWAR? ===================== Sejak akhir-akhir ini, ramai yang hubungi saya untuk bertanyakan suplimen untuk bantu dalam selesaikan masalah kayap. Ada dari selangor, terengganu, sabah dan sarawak. Sakit kayap ni bagaikan disebat-sebat. Pedih tak terkata. Tidur malam tiada lagi lena. Mencucuk-cucuk pedihnya. Sangat tidak gembira apabila terkena. Kesian. Derita ini boleh membawa stress, juga rasa

Rokok rasa kelat, pahit, menyucuk-nyucuk dan dah tak lalu pandang rokok

Alhamdulillah, saya mampu berkongsi hari ini….berkenaan kesan perokok yang mengambil Vivix. Walau tidak diambil dengan konsisten setiap hari…. Kesan yang sangat ketara boleh dialami oleh perokok untuk terus berhenti merokok…   Tapi sebelum tu, saya nak  share gambar Jantung seorang perokok… Cuba tengok jantung perokok macamana….     haaaa… kita nak pilih jantung mana sebagai jantung

Sihat dan cantik itu anugerah terhebat

Cantik jelita cun melecun adalah idaman setiap wanita. Tiada yang inginkan nampak buruk dan comot di mata orang lain, apatah lagi di mata diri sendiri. Dan apatahlagi di mata insan tersayang. Ramai tau yang ada masalah wajah kusam, muka berjerawat, berjeragat, kedut sebelum tiba masanya, serta berwajah kering.  Dan..apabila perkara ini berlaku pada diri sendiri..secara

Selamat tinggal sunburn face

Assalamualaikum dan selamat pagi…Hari ni saya nak share satu kisah ye..hehe…Kisah sunburn face.hehe..Mei yang lepas saya ke Turki di musim bunga. Udara best. Angin sejuk. Cuaca panas, tapi angin sejuk. Panas, tapi bila jalan2 tak berpeluh pon. Haa..hehe..itulah turki dimusim bunga:)…Dan, disebabkan tak rasa panas, walau panas terik..kita jadi selesa bila berada di tengah panas