Vivix Archive

Kisah Resveratrol, Polifenol dan Vivix

Hai semua. Assalamualaikum dan selamat pagi. Hari ni kita sambung mengenai bagaimana Vivix bekerja untuk buat kita jadi sihat. Kita kena tahu bagaimana Vivix ni berfungsi. Baru kita makin yakin. Dan nak yakin tu memang kena ada study, bukannya saja saja tiba tiba yakin kan. Jom kita study sama-sama. 🙂   Ni Kak Ira buat

Kita Hidup Panjang, Tapi Sihat ke?

Alhamdulillah, hari ni sempat Kak Ira menulis di sini. Korang sihat ke? Hari ni Kak Ira nak kongsi tentang kita hidup panjang, tapi sihat ke?   Korang tau tak? Menurut kajian, purata jangka hayat sekarang bagi wanita adalah 77 tahun manakala lelaki 72 tahun. Kita boleh hidup panjang, namun adakah kita sihat? Itu cabaran kita di

15 Fakta Tentang Vivix Yang Orang Selalu Tanya

Pagi ni saya memang nekad nak gali lagi pasal vivix. Sebab saya tahu saya belum gali habis lagi pasal vivix. Jadi apa lagi, saya pergi lah ke blog otai Vivix team LAT Family iaitu Coordinator Raihanah. Tau tak dia dah buat post pasal Vivix lebih dari 250 post tau. Lunyai mak Shaklee dia rasa. Tak

Vivix – Kunci Kepada Anti Penuaan

Pagi ni saya nak kongsikan mengenai Vivix yang merupakan suplimen kunci kepada anti penuaan. Dulu Vivix ni belum glamor, namun sekarang ni Vivix ni tersangatlah glamor dah. Seperti yang dikongsikan oleh Kak Anah,   Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan

Kolagen Dan Vivix Bantu Hilangkan Parut Chicken Pox

Terima kasih kerana terus memberi sokongan kepada zahirahhafizan.com dan terus follow sharing saya di sini 😀   Hari ini saya ingin berkongsi mengenai satu penyakit berjangkit yang sentiasa menjadi hot terutamanya di kalangan ibu-ibu iaitu chicken pox atau nama lainnya cacar air.       Tapi kisah saya hari ni bukan nak cerita detail pasal

Lagi lagi dan LAGI!!! Kes KAYAP!

KAYAP MILIKI PENAWAR? ===================== Sejak akhir-akhir ini, ramai yang hubungi saya untuk bertanyakan suplimen untuk bantu dalam selesaikan masalah kayap. Ada dari selangor, terengganu, sabah dan sarawak. Sakit kayap ni bagaikan disebat-sebat. Pedih tak terkata. Tidur malam tiada lagi lena. Mencucuk-cucuk pedihnya. Sangat tidak gembira apabila terkena. Kesian. Derita ini boleh membawa stress, juga rasa