Vitamin E Archive

Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!

“ALHAMDULILLAH, terima kasih Ira, baru guna tak sampai seminggu, EKZEMA ANAK DAH MAKIN BERKURANG”. -Puan Hajjah, Brunei-  🙂 Customer saya dari Brunei, hujung bulan lepas dia ambil set ekzema yang lengkap untuk anaknya yang dah berbelas tahun alami ekzema. Kini anak dia berumur 17 tahun.   Kesian si anak. Menggaru-garu. Sampai berdarah-darah. Setiap hari dia

Promo June 2014: Vitamin E yang sungguh mengujakan

Jawapan kepada soalan yang dinanti-nantikan dah terjawab..iaitu Promo Vitamin E…Buy 6 Free 1.. Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih

Serangan jantung pada lelaki meningkat, cegah dengan suplimen untuk lelaki

Assalam dan selamat pagi semua…walla..lama xupdate my blog..huhu..takpe..pasni saya update tetiap hari k..hihi..awal2 biz dulu update blg tetiap hari..ni sekarang fokus FB ajer..tapi sebenarnya best berblog ni..sebab kita boleh tulis macam2..so saya punya pembaca blog..apakaba?anda semua sihat ke? semoga sentiasa dalam rahmat AllahSaja nak share hari ni…hari tu saya buat talk kat DSM KT..first time

Antioksida yang TERBAIK untuk halang KANSER atau sakit kronik yang lain

Bagaimana kita nak tahu yang badan kita perlukan suplimen?Tahukah kita kalau diri kita selalu sakit2, selalu mudah PENAT walau tak buat kerja berat sangat…badan kita selalu rasa nak PITAM…itu antara tanda2nya tau… Tahukah kita..air kita sekarang ni pon mengandungi PLUMBUM yang tinggi, yang boleh meROSAKkan badan kita…pada mulanya kita minum air demi dapatkan kesihatan..tapi..rupanya ia

Testimoni: Alfalfa membantu dalam merancang untuk hamil

saya jalan2 ke blog lia….kawan seshaklee saya…hehe…ni saya share info dr blog lia k..thanks lia untuk info ni dear.. orait … kesinambungan daripada PETUA yang saya kongsikan semalam, ini dia saya share satu testimoni seorang pengguna Alfalfa. Beliau awalnya merancang untuk hamil, was-was nak amik Alfalfa ke tidak, tapi akhirnya ambik jugak setelah mengetahui khasiat

Rahsia hubungan suami isteri sentiasa HEBAT!

 Inilah supplement khas buat suami isteri untuk mengeratkan lagi kasih sayang. Bukan setakat bergurau senda je boleh eratkan kasih sayang antara suami isteri tau 🙂 Vitamin E untuk pengambilan encik suami, dan Alfalfa untuk pengambilan puan isteri. Jom baca apa kelebihan vitamin-vitamin ni ye.. Kelebihan Vitamin E: 1) Memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki

Raikan Aidiladha tanpa mengabaikan kesihatan…Jom amik vitamin untuk potong2 lemak dan kolestrol

Salam Aidiladha buat semua pembaca blog saya walau di mana anda berada…saya doakan agar hari raya ni memberikan satu kegembiraan buat kita semua.. Alhamdulillah tahun ni saya berhari raya korban di semenanjung malaysia setelah 4 tahun tak pernah berhari raya haji di sini..Tapi perasaan rindu saya pada Miri terutamanya sahabat2 di sana memang tak dinafikan

1 biji vitamin E bersamaan dengan 1 kg biji gandum, 500ml minyak safflower, 8kg bayam dan 500g badam??

Hari ni…ada yang bertanya mengenai vitamin E dengan saya…hmm…sebelum ni banyak saya share tentang vitamin E ni. Dan hari ni saya nak share lagi info yag detail berkenaan vitamin E shaklee ni..sebab kalau tak kenal memang tak cinta kan…jom kita berkenalan dengan vitamin E malam ni…^_^ Vitamin E merupakan salah satu vitamin antioksida yang kuat yang boleh