Vitamin C Archive

Lagi lagi dan LAGI!!! Kes KAYAP!

KAYAP MILIKI PENAWAR? ===================== Sejak akhir-akhir ini, ramai yang hubungi saya untuk bertanyakan suplimen untuk bantu dalam selesaikan masalah kayap. Ada dari selangor, terengganu, sabah dan sarawak. Sakit kayap ni bagaikan disebat-sebat. Pedih tak terkata. Tidur malam tiada lagi lena. Mencucuk-cucuk pedihnya. Sangat tidak gembira apabila terkena. Kesian. Derita ini boleh membawa stress, juga rasa

Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!

“ALHAMDULILLAH, terima kasih Ira, baru guna tak sampai seminggu, EKZEMA ANAK DAH MAKIN BERKURANG”. -Puan Hajjah, Brunei-  🙂 Customer saya dari Brunei, hujung bulan lepas dia ambil set ekzema yang lengkap untuk anaknya yang dah berbelas tahun alami ekzema. Kini anak dia berumur 17 tahun.   Kesian si anak. Menggaru-garu. Sampai berdarah-darah. Setiap hari dia

Ibu Menyusu, Bonus Semakin Jelita Dengan Vitamin C

Siapa yang sering konsisten dengan vitamin C, sudah pasti mereka tahu dan rasai kesannya. Pernah orang cakap pada saya…” Awak semakin cerah lah”… Ye ke? Bila dibandingkan gambar zaman-zaman dulu dengan sekarang… Memang obvious kesan dan perbezaannya 🙂       Nak dijadikan cerita… Dulu masa kecil-kecil…saya jarang ambil vitamin C. Kalau ambil pon, hanya

Keajaiban yang sangat mengujakan! Teknologi terbaru Vitamin C. Wow!!

Alhamdulillah, bulan ni promo vitamin C dan vitamin E. Hmm…ramai yang minat ok.. Dan of course kerana ia memiliki keistimewaan tersendiri! Tak perlu nak menumpang kasih atau glamor produk Shaklee lain kerana mereka berdua ni sangat pakar dalam bab kecantikan, hilangkan kedut, hilangkan parut, imunisasi, dan juga macam-macam jenis lagi… Dua produk ni boleh berdiri

Vitamin C Chewable 100mg HOT STUFF dalam stok sekarang! Jom borong

Vitamin C 100mg di pasaran sekarang! Memang BEST!! Lama dah orang tunggu…vitamin c dah sampai ni..jom borong dengan saya sekarang! janganlah melepas pulak dek non…amik 10 terus kalau takut tak sempat nanti…vitamin c ni macam goreng pisang panas! Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

Syikin: Pengedar shaklee di Lundang, Kota Bharu, Kelantan

Selamat hari Jumaat buat semua. :). Saja nak share dengan anda..Pengedar Shaklee yang sah di Lundang, Kota Bharu. Beliau adalah seorang surirumah kepada 4 orang anak. Seorang lelaki dan 3 orang perempuan. Beliau ialah Syikin. Boleh hubungi beliau di talian 0199531061. eady stock okei! Barang shaklee ready stock dengan dia… Nak dijadikan cerita, syikin ni adik

Vitamin C sintetik – merosakkan DNA

Kini ramai yang mengambil suplemen sebagai tambahan kepada nutrisi harian. Ini adalah kerana pelbagai faktor sekeliling yang menyebabkan sesetengah orang berpendapat “Saya perlukan suplemen”. Walau bagaimana pun, adakah anda benar2 perlukan suplemen? Dan, adakah anda memerlukan suplemen yang anda sedang ambil itu? Maksud saya, vitamin sintetik (sekiranya ada). Ramai orang yang telah bertukar dari vitamin

Menggunakan Shaklee atau jamu untuk berpantang dan keguguran? Saya memilih vitamin Shaklee..kenapa??

Ramai orang bertanya saya…‘ira..u amik ape ye masa pantang? Then pada masa yang sama u kumpul stok susu…’..hmmm..jawapan saya simple je..’SHAKLEE’…dan mereka terus bertanya..’La…Shaklee pon ada set berpantang ke?? tak tahu la pulak….lagi murah dari jamu pulak tu..dahla kualiti memang tip top!‘ Tulaaa….belum kenal..memang takkan jatuh cinta! Serius…dulu pon saya pikir Shaklee ni sama je

Dah kawin lama tapi belum ada rezeki untuk dapatkan zuriat?? Jom cuba ambil vitamin untuk kesuburan pula…

Selamat berhari minggu kepada semua…hari ni saya nak share tentang set kesuburan…apa yang ada dalam set kesuburan ni ye? Ni ada saya tampalkan gambar di bawah ni.. Setiap pasangan yang berkahwin..memang inginkan zuriat mereka sendiri..Memang rezeki mendapatkan anak tu di tangan Tuhan..tapi kita sebagai hambaNya wajib berusaha dulu kan…Sebelum mencuba apa2 vitamin..wajib bagi kita tahu