Vitalea Archive

5 cara memilih multivitamin di pasaran bagi mengelakkan ditipu

Alhamdulillah, saya masih diberikan peluang oleh Allah untuk berkongsi dengan rakan-rakan pembaca blog saya hari ini. Apa kaba semua? 🙂 Hari ini saya ingin berkongsi berkenaan dengan multivitamin.  Pernahkah kita bertanya? Mana satu suplimen multivitamin yang mampu menyediakan kualiti tertinggi pada harga yang sangat mampu milik? Adakah semuaaaa jenis multivitamin kat dunia ni sama saja?

Menggunakan Shaklee atau jamu untuk berpantang dan keguguran? Saya memilih vitamin Shaklee..kenapa??

Ramai orang bertanya saya…‘ira..u amik ape ye masa pantang? Then pada masa yang sama u kumpul stok susu…’..hmmm..jawapan saya simple je..’SHAKLEE’…dan mereka terus bertanya..’La…Shaklee pon ada set berpantang ke?? tak tahu la pulak….lagi murah dari jamu pulak tu..dahla kualiti memang tip top!‘ Tulaaa….belum kenal..memang takkan jatuh cinta! Serius…dulu pon saya pikir Shaklee ni sama je

Dah kawin lama tapi belum ada rezeki untuk dapatkan zuriat?? Jom cuba ambil vitamin untuk kesuburan pula…

Selamat berhari minggu kepada semua…hari ni saya nak share tentang set kesuburan…apa yang ada dalam set kesuburan ni ye? Ni ada saya tampalkan gambar di bawah ni.. Setiap pasangan yang berkahwin..memang inginkan zuriat mereka sendiri..Memang rezeki mendapatkan anak tu di tangan Tuhan..tapi kita sebagai hambaNya wajib berusaha dulu kan…Sebelum mencuba apa2 vitamin..wajib bagi kita tahu

Set Berpantang Eksklusif di zaman moden ini..tidak membahayakan langsung..malah SEMAKIN Menyihatkan~

Ada yang tanya saya…ada ke Shaklee sediakan set untuk berpantang? Jawapan saya? Sudah semestinya ada! Sebab dalam Shaklee semuanya memang lengkap…Apa tema Shaklee ye? “NATURALLY SAFE, PROVEN EFFECTIVE…ALWAYS SAFE, ALWAYS WORK, ALWAYS GREEN!!” Haaa..ni dia tema utama Shaklee. Dan tak mustahillah semua produk Shaklee sangat2 lah best! Bagi sesiapa yang sedang mencari set untuk berpantang…lebih

Shaklee Family Wellness Program~Sesuai untuk seisi keluarga anda!

Salam sejahtera buat semua….Selamat berhujung minggu..Apa planning anda hari ni? Saya…hehe…(macamlah orang tanya..) Saya plan nak kemas rumah..nak g shopping barang2 dapur dan juga barang2 famili…nak masak special for my beloved hubby and children….dan yang pastinya saya tak sabar nak tunggu kelas Shaklee hari ni di Miri:)..Sebab tu lah saya sukaaa sangat dengan bisnes Shaklee

Testimoni: ” Badan lebih bertenaga dan kulit muka pon dah semakin segar”~Shidah

Salam ahad kepada semua pengunjung blog saya walau di mana anda berada. Bagaimana perancangan anda hari ni? Nak g mana2 tak? Hmm…saya dan suami ada planning untuk bawak anak2 jalan2 lagi hari ni. Semalam kami pergi berkhemah di taman bulatan..hehe…semangat bawak khemah..nak test power khemah tu sebenarnya..ok ke tak..anak2 rileks je..ibu diorg yang hepi terlebih..hehe..takpe,asalkan

Testimoni: “Dah nampak kesan yang hebat walau baru makan 4 hari SET BERPANTANG Euphoria”~ Puteri Yana Norehan

Selamat berhari minggu hari ni….Bagaimana dengan anda di luar sana? Sihat ke? Untuk ibu2 yang sedang berpantang..semoga anda tabah dalam menyimpan stok susu yang maksimum selama 60 atau 90 hari ni (bagi yang bekerja)..Untuk ibu2 yang surirumah pon saya ucapkan semoga sepanjang waktu pantang ni anda bertenaga dan sentiasa segar dan ceria.. Hari ni saya

Cerita sebenar tentang mak dan ayah saya setelah menggunakan Shaklee~ Memang besttt

Salam Maulidurrasul kepada semua..Semoga kita lebih menghayati kelahiran Rasulullah s.a.w, Nabi dan Rasul terakhir, penutup kepada sekelian nabi..Banyakkan selawat kita kepada baginda…Semoga baginda memberi syafaat kepada kita di padang mahsyar nanti yang mana semua orang tak boleh tolong kita dah..Pagi ni saya nak cerita tentang mak ayah dan adik2 saya di kampung..Huh..saya sangat2 teruja! Tak

Untuk Bakal pengantin / Raja Sehari~ Segalanya bermula dari dalam

Selamat pagi semua…semoga hari ini anda makinnn ceria, hepi,positif dan senyumm selalu..Saya suka tarikh hari ni. 2.2.2012. Cantikk kan? Xde ke ramai2 orang kawin hari ni…hehe..kalau hari ni adalah hari cuti..sure dah ramai yang buat majlis perkahwinan hari ni…Oklah,sebelum saya ke ofis, saya nak update jap blog saya ni..Saya buat blogwalking ke blog kak laila.

Pentingnya hormon oksitosin untuk menjayakan penyusuan…

Tips sharing : pengambilan b complex dan vit c membantu dalam mendapatkan penstabilan hormon oksitosin terutama ibu menyusu. Maka pengambilan dua vitamin ini jangan sesekali dipandang remeh bila kita menyusukan anak supaya kita tak mudah down atau tertekan oleh apa jua persekitaran yang kita lalui. Selain itu cuba amalkan pengambilan makanan atau minuman kegemaran kerana