Vita-lea Iron Formula Archive

Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!

“ALHAMDULILLAH, terima kasih Ira, baru guna tak sampai seminggu, EKZEMA ANAK DAH MAKIN BERKURANG”. -Puan Hajjah, Brunei-  🙂 Customer saya dari Brunei, hujung bulan lepas dia ambil set ekzema yang lengkap untuk anaknya yang dah berbelas tahun alami ekzema. Kini anak dia berumur 17 tahun.   Kesian si anak. Menggaru-garu. Sampai berdarah-darah. Setiap hari dia

5 cara memilih multivitamin di pasaran bagi mengelakkan ditipu

Alhamdulillah, saya masih diberikan peluang oleh Allah untuk berkongsi dengan rakan-rakan pembaca blog saya hari ini. Apa kaba semua? 🙂 Hari ini saya ingin berkongsi berkenaan dengan multivitamin.  Pernahkah kita bertanya? Mana satu suplimen multivitamin yang mampu menyediakan kualiti tertinggi pada harga yang sangat mampu milik? Adakah semuaaaa jenis multivitamin kat dunia ni sama saja?

Promosi Februari 2015 gempak habis!

Alhamdulillah, januari dah berlalu. Kini datang Februari ye..Haaa..semua menantikan apa promosi Shaklee pada bulan Februari 2015 ni. Bila pagi-pagi bangun tidur, tengok waap grup..wow! semua dah kecoh! sampai 1000 unread mesej dari grup-grup wasap leaders dan anak-anak buah Shaklee. Diorang ni tak tidur ke semalam ni. Hhehe…   Ok, kita pergi straight to the point

5 minit Vita-lea Shaklee diserap sepenuhnya..Hebat!!

Cubaan-cubaan! Ok..ada orang baca ye..hehee..petanda baik! Ok..saya nak kongsi..gatal tangan saya  buat eksperimen pagi buta. Kes tengok ‘anak buah’  berkongsi pengalamannya  ambil  multivitamin shaklee dia rasa bertenaga walau berpuasa.. Ok..ni hasil ujian tadi..guna air kosong..opss..tu jag shaklee get clean tau..kalau ada yg tidak tahu la.. jag serba guna..penapis air Shaklee. Ok, balik kepada vita-lea. Orang

Syikin: Pengedar shaklee di Lundang, Kota Bharu, Kelantan

Selamat hari Jumaat buat semua. :). Saja nak share dengan anda..Pengedar Shaklee yang sah di Lundang, Kota Bharu. Beliau adalah seorang surirumah kepada 4 orang anak. Seorang lelaki dan 3 orang perempuan. Beliau ialah Syikin. Boleh hubungi beliau di talian 0199531061. eady stock okei! Barang shaklee ready stock dengan dia… Nak dijadikan cerita, syikin ni adik

Badan sihat berTENAGA, Wajah sentiasa cantik berseri dan segar..menyusu anak memang cukup sempurna..apa rahsianya? Shaklee ada jawapannya

Susu ibu adalah susu yang terbaik untuk anak..memang semua orang tahu..memang semua orang sokong..sebab susu ibu adalah ciptaan Allah…for sure ia jauh lebih hebat dari susu2 lain..tapi nak ke kita sebagai ibu..dapat susukan anak selama 2 tahun cukup tpi pada masa yang sama…gigi kita 5 batang tertanggal sebab kekurangan kalsium, sakit pinggang,belakang,sendi2 sebab tak cukup

Family Wellness Set: Vitamin untuk seisi keluarga~

Apakah set yang paling sesuai untuk sesisi keluarga? Saya memperkenalkan FAMILY WELLNESS SET yang terdiri daripada Energizing Soy Protien (ESP), B-Complex, Vitamin C dan Vita-Lea. ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) ESP adalah protein. Sel kita terbina dari protein, dan memang kita boleh dapatkan protein dari ikan, daging, telur dan ayam serta sumber kekacang namun tanpa kita sedari

Kenapa saya memilih Shaklee untuk BERPANTANG?

Semua ibu mahukan yang TERBAIK untuk si anak yang baru lahir. Begitu juga dengan saya. Saya yakin itu! Apa2 yang terbaik untuk anak, pasti itulah pilihan si ibu. Dalam zaman moden ni, macam2 set berpantang kita temui. Ada dalam bentuk jamu, malah sekarang dalam bentuk suplimen aka vitamin. Apa pilihan ibu2 sekalian? Jamu atau vitamin?

Set Family Wellness~ Suplimen asas untuk permulaan yang sihat

Salam khamis buat semua. Hari ni saya nak perkenalkan set family wellness kepada pembaca blog saya. Apa ye yang terkandung dalam set family wellness ni? Terdapat 4 jenis basic suplimen dalam set family wellness ni. Antaranya ialah ESP, Vita-lea Iron Formula, Sustained Release Vita-C 500mg, dan B Compleks. Set Family Wellness Apa kelebihan set family

Cerita saya semasa mengandung,melahirkan dan berpantang anak ketiga

Alhamdulillah…hari ni genap 3 hari saya melahirkan seorang puteri (anak ketiga). Ia satu pengalaman yang sungguh indah untuk dikenang. Walau sakit, tapi ia merupakan penghapus dosa saya. Sakit yang betol2 dalam masa 2 jam memang memberi makna dalam hidup ni betapa besar kesakitan yang ditanggung oleh seorang ibu untuk melahirkan seorang anak. Dan pengalaman ini sedikit berbeza