Travel Satu Dunia Archive

Shaklee Welcome Dinner di Sampran Riverside, Bangkok

Alhamdulillah. Allah bagi kesempatan pada Kak Ira untuk sambung cerita hari ni berkenaan dengan trip Bangkok kami. Baru hari pertama ni. Hehe. Kan selepas balik bilik, kami bersiap siap untuk Welcome Dinner. Nak kena naik bas pulak ke sana. Kak Ira naik bas terakhir. Hampir 2 jam baru sampai ke sana. Bukan main teruk jem

Kurobe Alphine Route, Jepun. Kami Datangg!!!

Subnallah!! Adrenalin rush memuncak bila tengok gambar-gambar ni! Kami akan ke sini Mei 2017 nanti! Kurobe Alphine Route, Jepun. Bersama Shaklee untuk trip kali ke 7 bersama Shaklee sepanjang 6 tahun berbisnes Shaklee. Gambar ni serius buat Kak Zeq takleh tidur malam! I really love snow. Even tak pernah pegang. Even tak pernah sentuh. Even

Tips Travel Dengan Anak-anak Kecil Tanpa Marah-marah

Travel dengan seorang anak tak sama macam travel dengan 4 orang anak cilik yang aktif lagi bijak. Fuh. Uji kesabaran yang amat! Lagi-lagi kami parents yang independant tanpa atuk nenek diorang tinggal bersama. Jadi fully handle sendiri semuanya  🙂   Kebetulan kami masih on travel. Jadi nak share sedikit tips. Dari Kemasik ke Kelantan, balik