testimoni kejayaan Legasi Anugerah Terindah Archive

Jalinan Ukhwah Bersama Master Ainul

Saya inpire dengan kakak ni sejak alam kampus lagi. Namanya best bagi saya. Namun seingat saya, saya tak pernah sembang pon dengan Kak Ainul kat kampus. Hehe   Dan semalam dia gtau saya yang saya pernah pm dia berkenaan Shaklee offer, namun tidak dibalasnya lamgsung hingga kini.   Saya pon tak ingat hal tu. So

Dari biasa-biasa, kini hidup luar biasa! Bakal jutawan walau hanya dari rumah!

Alhamdulillah, sempat saya tulis post ni hari ni. Jika semalam, saya bercerita mengenai seseorang. Hari ni, saya juga ingin bercerita mengenai seseorang. Dan seseorang itu adalah yang saya juga hormati dan kagumi. Walau usianya lebih dari saya, nasihat saya dalam pelbagai area dia terima. Dan begitu juga dengan saya. Saya anggap dia kawan baik saya

Dari tiada apa-apa dan hanya berada di rumah, mereka kini bakal jutawan!

Alhamdulillah, bermulanya saya menulis mengenai seseorang di sini. Dia insan yang saya kagumi dan saya hormati. Kalau nak dikatakan usia, dia lebih muda dari saya. Tapi, ia bukan menjadi penghalang untuk kami saling bantu membantu. Siapakah gerangannya ini?   Ayu ini saya kenali di alam maya. Dan tidak pernah saya berjumpa 4 mata sehinggalah tahun