Sharing DAO Archive

Seronoknya berbisnes Shaklee! Shaklee Star Asia Trip ke Bangkok

Dua hari lepas, warga Shaklee digemparkan dengan kejutan maha hebat! Semua melompat-lompat gembira. Apa tu?? Apa tu??   Ada ramaiiii yang tak sabar nak tahu. Apa tu?? Apa tu??   Ia adalah Shaklee STAR ASIA TRIP! Ke Bangkok!  🙂     Julung-julung kali dianjurkan dalam Shaklee. Dan semestinya Shaklee 🙂   Apa kriterianya ye? Ahaaaa…Siapa

5 Tips miliki hidup luar biasa sempurna

Alhamdulillah, saya berkesempatan berkongsi hari ini di sini buat bacaan teman-teman. Apa khabar semua ye? Saya harapkan anda semua sihat walafiat 🙂       Dalam berusaha mencapai kejayaan, pasti ada pelbagai ujian yang menimpa kita. Hati yang kukuh snagat-sangat diperlukan.   Impian merupakan satu perkara yang snagat seronok bila kita fikirkan. Ye, kerana ia

5 formula menjadi magnet kejayaan dan kekayaan

Alhamdulillah, pagi ni saya nak share 5 formula luar biasa hebat buat anda semua…. Semoga ia boleh memberi sedikit motivasi di pagi hari Sabtu ini….untuk menuju kejayaan 🙂     Ni 5 formula ni saya kongsikan dengan anda ye pagi ni 🙂         Bersyukur adalah salah satu cara menunjukkan kita YAKIN dengan

Perkongsian Afdlin Shauki sendiri…bagaimana beliau berubah menjadi “somebody”

Semalam, saya mendengar CD rakaman Seminar Hidup Luar Biasa yang dikongsikan oleh Doktor Azizan Osman dan Afdlin Shauki. Ada saya share semalam 10 tips bagaimana ingin hidup luar biasa yang dikongsikan oleh DAO di sini ye.. Dari hidup biasa-biasa ke hidup luar biasa.     Dalam perkongsian ini, ada juga Afdlin Shauki menceritakan pengalamannya. Dan saya

Hidup Biasa-biasa atau Luar Biasa? Mana satu pilihan kita?

Saya kongsikan dengan anda, 10 prinsip hidup luar biasa yang saya perolehi daripada Seminar Hidup Luar Biasa yang disampaikan oleh DAO..     1. Buat keputusan perjalanan kita biasa-biasa atau luar biasa.   Jika kita hanya cakap pada kita…”aku nak berjaya” , kita takkan berjaya. Kerana kita hanya nakkkk je. Kita belum tentu memang berjaya.

Kenapa kita mesti mula berniaga? Bagaimana ingin bermula?

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pagi ni saya nak kogsikan berkenaan “kenapa kita mesti mulakan langkah untuk berniaga? Dan bagaimana ingin bermula?”   Saya mendengar rakaman webinar kuliah bisnes #1 Doktor Azizan, dan saya ingin kongsikan dengan anda     Kalau nak berjaya, kita mestilah cari mentor. Dan cirinya, mentor yang dah berjaya dan terbukti

IMKK ubah pandangan saya. Ye ke? Tapi kenapa?

Alhamdulillah, saya dan suami berjaya hadiri Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan (IMKK) pada 5-8 Feb 2015 di PGRM. Ia adalah “magic touch” Doktor Azizan yang ke 3 yang hadir. Kali ini, ia bukan kami berdua je yang hadir. Tapi juga dari susur galur Legasi Anugerah Terindah. Ada yang turun dari Sarawak, ada yang turun dari

Klinik keusahawanan dan pelaburan DAO Siri Pertama

Alhamdulillah, sempat saya menulis pagi ini. Saya nak kongsikan dengan anda yang membaca blog zahirahhafizan.com input yang saya dapat daripada kelas klinik keusahawanan dan pelaburan Dr Azizan Osman semalam. Jujur saya katakan, ini adalah kali pertama saya hadir. Banyak kali mencuba, mungkin bukan rezeki saya sebelum ni. Kesiann saya kan..hehe. Tapi alhamdulillah, hadir sudah rezeki