Shaklee seluruh Malaysia Archive

Hari Kedua Kami Di Bangkok Tajaan Shaklee

Alhamdulillah, hari ni hari kedua kami di Bangkok. Tidur yang sangat lena semalam. Namun alhamdulillah tak miss solat Subuh kami anak beranak. Hari ni kami akan ke Grand Palace. Kat sini adalah istana raja Thailand yang dulu kala. The Grand Palace Bangkok adalah perhentian pelancong yang paling sibuk di bandar. Rasanya setiap orang yang datang

Dapatkan RM1500 Dengan Mudah Dengan Shaklee

Hai korang. Apakaba semua? Assalamualaikum :). Terima kasih sebab selalu baca blog zahirahhafizan.com. Hari ni Kak Ira nak kongsikan berkenaan dengan tawaran Jom Shaklee yang Shaklee sediakan untuk ahli baru yang mendaftar Shaklee dari 15 December 2018 hingga 28 Februari 2019. Korang jangan termiss pulak ok register ni dengan Kak Ira :).   Apa Tawaran

Kisah Resveratrol, Polifenol dan Vivix

Hai semua. Assalamualaikum dan selamat pagi. Hari ni kita sambung mengenai bagaimana Vivix bekerja untuk buat kita jadi sihat. Kita kena tahu bagaimana Vivix ni berfungsi. Baru kita makin yakin. Dan nak yakin tu memang kena ada study, bukannya saja saja tiba tiba yakin kan. Jom kita study sama-sama. 🙂   Ni Kak Ira buat

Offer November 2016 Dari Shaklee~ Apa Dia Ye?

Alhamdulillah. Dah masuk November 16 🙂 Mesti semua ternanti-nantikan apa offer yang diberikan oleh Shaklee untuk bulan November 2016 ni kan? Ok…tadaaa. Ini offernya ye 🙂     Nutriferon Buy 6 Free 1 dan ambil 2 dapat less 5% >>info pasal nutriferon sini Lecithin Buy 3 free 1>>  info pasal lecithin sini Alfalfa small dan

FLY Potluck Gathering dan Family Time di Nur Laman Bestari Ulu Yam

Kami actually lama dah nak gi bawa anak-anak mandi air terjun. Cuma tak berani sebab ramai kan orang mati lemas kat air terjun.   Sehinggalah Sabtu lepas. Sempena FLY potluck gathering bersama keluarga Shaklee.   Kami pergi awal sehari. Pengalaman tidur dalam kabin tau. Kami ingatkan kabin ni takde aircond. Tapi betollah. Canggih! Hihi. Kabin

Mudahnya Berbisnes Shaklee

Ramai yang berkira-kira semasa nak mulakan bisnes. Susah ke bisnes ni? Atau senang macam petik jari je? Saya nak kongsi dengan anda hari ini mengenai susah dan senang dalam bisnes.   Apa niat nak bisnes ni?   Saya tahu kita semua nak kaya. Tapi jika niat bisnes sebab nak kaya…kita tidak akan kaya sebenarnya. Haaa..mesti

Offer Istimewa Shaklee Mac 2016

Lailailai…Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua pembaca blog zahirahhafizan.com. Terima kasih sebab selalu singgah sini ye. Saya tahu… ramai yang tertanya-tanya… “Apakah Offer Istimewa Shaklee pada bulan Mac 2016 ni ye?”   SENARAI OFFER SHAKLEE MAC 2016   Shaklee buat offer berikut iaitu ESP Beli 6 Percuma 1 ESP Beli 2 Diskaun 5% Vitalea for

16 Soal Jawab Mengenai Vivix Yang Mengandungi Resveratrol Terungkai

Soalan lazim mengenai vivix yang mengandungi resveratrol:   Bagaimana vivix membantu pesakit buah pinggang?   Vivix sebenarnya tidak membantu memulihkan pesakit buah pinggang. Tetapi hanya membantu dalam melindungi kerosakan sel. Orang yang menyebabkan sakit buah pinggang adalah disebabkan oleh sel-sel buah pinggang yang rosak. Dengan pengambilan vivix yang sangat-sangat tinggi dengan antioksida seperti 15 polifenol

7 Persediaan Penyusuan Ibu Sebelum Bersalin

Setiap perjalanan panjang dimulakan dengan langkah pertama. Pernah dengan kata-kata ini? Sebelum memulakan sesuatu, kita mesti mempunyai ilmu dalam perkara tersebut.   Sebelum bersalin, sebagai bakal ibu dan ayah…kita mesti tahu perkara ini untuk memastikan permulaan yang betol terus dilakukan dan meminimumkan kesilapan yang sepatutnya kita boleh elakkan.   7 Persediaan penyusuan ibu sebelum bersalin

5 Tips Urus Anak 4 Tahun Ke Tadika

2 hari lepas, kami daftarkan husna ke tadika. Gembiranya dia sangat terserlah. Hehe. Bangun pagi-pagi, minum Mealshakes dan susu, ambil vitamin lebih awal dari biasa tanpa disuruh… Wah! Jam 8pagi dia dah siap semua tau. Termasuk sikat rambut dan memakai tudung! 🙂     Pagi ni saya nak berkongsi dengan anda mengenai tips urus anak