Shaklee seluruh Malaysia Archive

Offer November 2016 Dari Shaklee~ Apa Dia Ye?

Alhamdulillah. Dah masuk November 16 🙂 Mesti semua ternanti-nantikan apa offer yang diberikan oleh Shaklee untuk bulan November 2016 ni kan? Ok…tadaaa. Ini offernya ye 🙂     Nutriferon Buy 6 Free 1 dan ambil 2 dapat less 5% >>info pasal nutriferon sini Lecithin Buy 3 free 1>>  info pasal lecithin sini Alfalfa small dan

FLY Potluck Gathering dan Family Time di Nur Laman Bestari Ulu Yam

Kami actually lama dah nak gi bawa anak-anak mandi air terjun. Cuma tak berani sebab ramai kan orang mati lemas kat air terjun.   Sehinggalah Sabtu lepas. Sempena FLY potluck gathering bersama keluarga Shaklee.   Kami pergi awal sehari. Pengalaman tidur dalam kabin tau. Kami ingatkan kabin ni takde aircond. Tapi betollah. Canggih! Hihi. Kabin

Mudahnya Berbisnes Shaklee

Ramai yang berkira-kira semasa nak mulakan bisnes. Susah ke bisnes ni? Atau senang macam petik jari je? Saya nak kongsi dengan anda hari ini mengenai susah dan senang dalam bisnes.   Apa niat nak bisnes ni?   Saya tahu kita semua nak kaya. Tapi jika niat bisnes sebab nak kaya…kita tidak akan kaya sebenarnya. Haaa..mesti

Offer Istimewa Shaklee Mac 2016

Lailailai…Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua pembaca blog zahirahhafizan.com. Terima kasih sebab selalu singgah sini ye. Saya tahu… ramai yang tertanya-tanya… “Apakah Offer Istimewa Shaklee pada bulan Mac 2016 ni ye?”   SENARAI OFFER SHAKLEE MAC 2016   Shaklee buat offer berikut iaitu ESP Beli 6 Percuma 1 ESP Beli 2 Diskaun 5% Vitalea for

16 Soal Jawab Mengenai Vivix Yang Mengandungi Resveratrol Terungkai

Soalan lazim mengenai vivix yang mengandungi resveratrol:   Bagaimana vivix membantu pesakit buah pinggang?   Vivix sebenarnya tidak membantu memulihkan pesakit buah pinggang. Tetapi hanya membantu dalam melindungi kerosakan sel. Orang yang menyebabkan sakit buah pinggang adalah disebabkan oleh sel-sel buah pinggang yang rosak. Dengan pengambilan vivix yang sangat-sangat tinggi dengan antioksida seperti 15 polifenol

7 Persediaan Penyusuan Ibu Sebelum Bersalin

Setiap perjalanan panjang dimulakan dengan langkah pertama. Pernah dengan kata-kata ini? Sebelum memulakan sesuatu, kita mesti mempunyai ilmu dalam perkara tersebut.   Sebelum bersalin, sebagai bakal ibu dan ayah…kita mesti tahu perkara ini untuk memastikan permulaan yang betol terus dilakukan dan meminimumkan kesilapan yang sepatutnya kita boleh elakkan.   7 Persediaan penyusuan ibu sebelum bersalin

5 Tips Urus Anak 4 Tahun Ke Tadika

2 hari lepas, kami daftarkan husna ke tadika. Gembiranya dia sangat terserlah. Hehe. Bangun pagi-pagi, minum Mealshakes dan susu, ambil vitamin lebih awal dari biasa tanpa disuruh… Wah! Jam 8pagi dia dah siap semua tau. Termasuk sikat rambut dan memakai tudung! 🙂     Pagi ni saya nak berkongsi dengan anda mengenai tips urus anak

Menyusu Dengan Rasa Gembira Dengan Adanya Sokongan Suami Dan Sekeliling

Menyusu sememangnya merupakan satu proses yang penuh dengan tragedi. :). Tragedi yang penuh emosi dan semangat serta air mata yang banyak dikorbankan. Ibu menyusu bukan saja perlukan susu yang banyak untuk anak, tetapi ia lebih dari itu. Nak tahu ke?   Apa yang diperlukan oleh ibu menyusu?   Secara zahir, kita melihat seseorang ibu itu

Ibu Menyusu, Bonus Semakin Jelita Dengan Vitamin C

Siapa yang sering konsisten dengan vitamin C, sudah pasti mereka tahu dan rasai kesannya. Pernah orang cakap pada saya…” Awak semakin cerah lah”… Ye ke? Bila dibandingkan gambar zaman-zaman dulu dengan sekarang… Memang obvious kesan dan perbezaannya 🙂       Nak dijadikan cerita… Dulu masa kecil-kecil…saya jarang ambil vitamin C. Kalau ambil pon, hanya

Slip Disc – Punca dan Bagaimana Cara Atasinya

Pernah dengar mengenai sakitnya apabila terkena slip disc ni?  Saya tak pernah rasai sakitnya. Tapi ramai orang sekeliling saya yang hadapi masalah ini. Jadi, saya nak share di sini ye punca dan bagaimana cara atasi Slip Disc ni.   Tapi sebelum tu, kita kena kenali apa dia Slip Disc. Saya kongsikan dari sini. http://vitaminpilihanibu.com/apa-punca-dan-kesan-slipped-disc/