Shaklee Paka Archive

15 Fakta Tentang Vivix Yang Orang Selalu Tanya

Pagi ni saya memang nekad nak gali lagi pasal vivix. Sebab saya tahu saya belum gali habis lagi pasal vivix. Jadi apa lagi, saya pergi lah ke blog otai Vivix team LAT Family iaitu Coordinator Raihanah. Tau tak dia dah buat post pasal Vivix lebih dari 250 post tau. Lunyai mak Shaklee dia rasa. Tak

Vitamin Buang Angin Dalam Masa 3 Minit

Pagi ni saya nak kongsi pasal satu vitamin hebat yang boleh buang angin dalam masa 3 minit.   Nak dijadikan cerita, punyalah sibuk hari ni akibat followup bisnes team. Boleh terlupa untuk makan tengahari hari ni. Adehlah. Tiba tiba perut masuk angin baru teringat.   Lepas makan malam pon, perut masih rasa sebu dengan angin.

Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari

Hari ni saya nak kongsikan mengenaiĀ Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari yang saya dapat dari perkongsian dengan doktor dan kawan-kawan nutrisi saya. Juga dari pembacaan saya. Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari: Kisah Tragis Pesakit Darah Tinggi   Ramai orang muda sekarang ni pon alami masalah ni kan. Cik darah tinggi. Saya nak

Cara Keputihan Hilang Dengan Cepat

Hari ni saya nak kongsikan mengenai satu kisah benar.   Puan Khairun hubungi saya 8 hari lepas. Beliau alami masalah gatal yang amat pada bahagian sulit akibat keputihan.   Banyak pula tu.   Puan Khairun hamil 3 bulan. Mesti ramai dah tahu kan ni.   Jika berlaku keputihan di kala hamil, ia boleh berlaku infeksi

Idea Lebih Banyak Bila Guna Omegaguard

Ada seorang kawan saya kongsikan pengalamannya dalam mengamalkan Omegaguard Shaklee tau.   Iaitu…   Ideanya mencurah-curah dengan sungguh banyak tau. Tak putus idea kiranya šŸ˜€     Best kan?   Sebab apa jadi camni?   Omegaguard ni ada kuantiti DHA dan EPA yang tinggi dan berkualiti. Kita sememangnya tahu, minyak ikan merupakan makanan otak.  

Akibat Vivix, Kaki Keluarkan Nanah Yang Bersarang

Saya kongsikan hari ni satu kisah dari teman saya.   Ni kisah customernya sendiri tau.   KisahĀ benar pesakit diabetis tahap potong kaki.   Customer ni repeat oder Vivix.   Bulan lepas dia beli sebotol. Harganya RM503. Masa ni dia nak cuba try test je Vivix ni, tak mau jadi ahli.   Bulan ni dia nak

Teman Tidur Yang Lena Tanpa Dadah

Kata orang, bila dah jatuh cinta, lautan api penuh bara merah menyala pon sanggup diredah jua. Begitu juga bila sudah mencuba Ostematrix yang tidak pernah gagal menyentuh rasa. Tidur acah acah ayam takutkan musang tidak lagi kunjung tiba. Kerana kali ni pantang jumpa bantal sudah mampu tidur lena hingga ke pagi esoknya. Itulah penangan ostematrix

Kasih Anak Pada Maknya

Alhamdulillah. Balik satu malam ziarah mak yang tak sihat memang mengubat sungguh sungguh jiwa anak yang maknya sentiasa di hatinya walau nun jauh di mata. Walau terpaksa pontengkan sekolah anak-anak kami untuk 2 hari ni tak apa lah asalkan puas hati tengok mak depan mata. Kita qada homework mandarin sama-sama ok haha. Perjalanan 5 jam

Pelan Pemakanan Yang Sihat Untuk Tujuan Detoks

Menyusuri dari post saya berkenaan dengan Perlukah Kita DetoksĀ Ā ini, saya kongsikan pula apa keistimewaan Total Detox Solution bersama Shaklee pula.   Selalunya kalau kita beli apa-apa bahan untuk detoks di pasaran, konsepnya macam ni.   “Awak minum ni selama 3 hari. Lepas tu selesai”   Errrkk. Tahukah kita yang toksin dalam badan kita ni bukan

Perlukah Kita Detoks?

Hari ni saya ada hadir kelas secara online di telegram bersama Nutritionist Shaklee Penang iaitu Miss Kate.     Bolehkah badan kita detoks sendiri sebenarnya?   Sebenarnya, badan kita miliki 5 organ detoks yang berfungsi untuk membantu badan kita menyingkirkan toksin toksin dari badan setiap hari.   Paru paru untuk mengeluarkan gas karbon dioksida dari