Shaklee Paka Archive

Tips Mudah Berjaya Dalam Bisnes

Terima kasih buat kawan kawan yang terus membaca blog zahirahhafiza.com ni. Sokongan kalian sangat saya hargai.   Hari ni saya nak kongsikan dengan anda tips berjaya dalam bisnes.       Cabaran tu memang lumrah untuk semua orang.   Ia untuk kuatkan kita pada masa depan.   Bila kita buat bisnes, sudah pasti ia disulami dengan impian. 

Kenapa Kita Perlu Pakai Sunblock Dan Sunscreen

Korang pernah tengok orang putih ke chinese ke kalau nak mandi mahupon nak expose pada matahari dia ada pakai macam lotion kat badan. Sapu sapu seluruh badan kat anak beranak dia. Kita yang muslim ni kan biasanya bertudung. Hanya pakai kat tangan dan muka la. Tu kalau pakai. Ada juga yang tak pakai langsung. Perlu

Harga Set Youth Shaklee

Harga Youth Complex dah keluar. Bersedia untuk buat disunting orang mulai 1 Mac 2018. Kan dah mula gaji. Haa boleh reserve awal awal pembayaran. Masuk je 1 Mac terus order.     Terdapat 2 set Youth.   1. Intensive treatment and repair set. Set ni adalah set lengkap. Kiranya semua 6 produk ada dalam ni.

2 Zikir Yang Buat Allah Lebih Mudah Bagi Rezeki

Saya kongsikan rakaman youtube dari perkongsian Ustaz Ebit Lew mengenai zikir yang kita boleh amalkan setiap hari. 2 zikir ini adalah seperti di bawah:   Subhanallah Wabihamdihi, Subhanallahil ‘azim 100 kali pagi Istighfar 100 kali pagi   Ni sebab Allah ampunkan dosa kita walau dosa kita banyak seluas lautan bila kita amalkan 100 kali setiap

Kekal Bertenaga dengan CoQ10

CoQ10 adalah nutrien utama dalam menghasilkan tenaga.  Ia bertindak sebagai palam pencucuh, yang  menghidupkan enjin dengan memulakan penghasilan tenaga dalam setiap sel.  Apabila sel-sel menghasilkan lebih banyak tenaga,badan anda berfungsi pada tahap optimum yang membolehkan anda melakukan apa yang anda suka setiap hari! Penjana Tenaga Terbaik   Meningkatkan kekuatan otot   Kajian telah menunjukkan bahawa

Promosi Shaklee Februari 2018

Lajunya masa berjalan kan. Dah masuk bulan Februari tau. Selamat tinggal Januari 2018. Macam biasa, Shaklee berikan offer isimewa buat semua samada dah ahli Shaklee mahupon belum ahli Shaklee tau.   1. Vitalea for children beli 3 percuma 1   Vitalea For Children merupakan antara vitamin kegemaran kanak-kanak, termasuk anak anak kami. Ia merupakan multivitamin

Pengedar Shaklee Kerteh, Kemasik, Kijal dan Paka COD 013-9422527

Mencari pengedar Shaklee di area Kerteh dan Kemasik ke tu? Boleh bolehh. Kami orangnya. Sentiasa ada ready stock ye.     Setiap hari pasti ada yang buat order. Dan setiap hari juga customer diberikan servis yang terbaik. Kami bukan sekadar cover COD, namun juga melalui blog zahirahhafizan.com ini dan juga IG @iamnurzahirah serta Facebook Nur

15 Fakta Tentang Vivix Yang Orang Selalu Tanya

Pagi ni saya memang nekad nak gali lagi pasal vivix. Sebab saya tahu saya belum gali habis lagi pasal vivix. Jadi apa lagi, saya pergi lah ke blog otai Vivix team LAT Family iaitu Coordinator Raihanah. Tau tak dia dah buat post pasal Vivix lebih dari 250 post tau. Lunyai mak Shaklee dia rasa. Tak

Vitamin Buang Angin Dalam Masa 3 Minit

Pagi ni saya nak kongsi pasal satu vitamin hebat yang boleh buang angin dalam masa 3 minit.   Nak dijadikan cerita, punyalah sibuk hari ni akibat followup bisnes team. Boleh terlupa untuk makan tengahari hari ni. Adehlah. Tiba tiba perut masuk angin baru teringat.   Lepas makan malam pon, perut masih rasa sebu dengan angin.

Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari

Hari ni saya nak kongsikan mengenai Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari yang saya dapat dari perkongsian dengan doktor dan kawan-kawan nutrisi saya. Juga dari pembacaan saya. Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari: Kisah Tragis Pesakit Darah Tinggi   Ramai orang muda sekarang ni pon alami masalah ni kan. Cik darah tinggi. Saya nak