Shaklee Landmark Study Archive

Bermulanya Cycle Baru Shaklee 2017/18

Alhamdulillah. Baru sempat update status tengahari ni.   Almaklumlah. Hari ni dating date. Hari shopping semalaya untuk encik suami. Giliran Kak Zeq yang tunggu dia shopping pilih baju dan cuba baju hari ni. Mudah dan ringkas. Sejam dah cukup untuk dia. 2 jam tu termasuk menerewang ke tempat lain. Hehe. Best! Shopping waktu orang kerja

Kenapa Doktor Bruce Daggy Jatuh Cinta Dengan Shaklee?

Beliau bukan calang-calang seorang lelaki tua. Namun beliau merupakan seorang tua yang miliki akal yang tajam, genius, bijak, dan so smart walau di usia 60-an. Pada usia 60-an ni, beliau bukan tukang sapu ye, namun Ketua segala saintis di Shaklee. Memegang jawatan sebagai Shaklee Chief Science Officer!       Dengar sendiri pengakuannya di sini.

Apa IbuBapa Perlu Tahu Tentang Tidur Bayi

Bayi kecil merupakan anugerah Allah yang dikurniakan kepada kita dan ia adalah penghibur hati seisi keluarga. Namun, apabila dia mahu menyusu, ibu lah insan yang paling penting untuknya di ketika itu. Tambah-tambah pula di waktu malam. Bayi yang menyusu dengan susu ibu akan lebih kerap bangun malam berbanding dengan bayi yang meminum susu formula kerana

Suplimen Kegemaran Kami ~Sudah Tentu Shaklee

Anda pernah makan suplimen Shaklee? Dalam banyak-banyak suplimen Shaklee ni kan, apa yang paling disukai? Hehe… Nak juga saya tahu 🙂   Haaa…ni saya share satu video pengguna yang konsisten mengamalkan Shaklee. Mereka ni memang suka semua produk Shaklee. Tapi yang ni mereka paling suka lah 🙂     Dan ada sebabnya tau kenapa kami

Rahsia Mata Cantik Menawan dan Terpesona

Mata.. merupakan salah satu aset wanita. Mata lelaki orang tak tengok sangat. Hehe. Eh betol ke statement ni. Saya nak cerita kisah panas pasal mata wanita.     Nampak mata di atas? Ia penuh dengan “santauan” untuk memikat. Apabila mata wanita merenung, haaa…hati lelaki pon mudah cair kan. Inilah bahayanya mata seorang wanita. Sebab tu

Seronoknya berbisnes Shaklee! Shaklee Star Asia Trip ke Bangkok

Dua hari lepas, warga Shaklee digemparkan dengan kejutan maha hebat! Semua melompat-lompat gembira. Apa tu?? Apa tu??   Ada ramaiiii yang tak sabar nak tahu. Apa tu?? Apa tu??   Ia adalah Shaklee STAR ASIA TRIP! Ke Bangkok!  🙂     Julung-julung kali dianjurkan dalam Shaklee. Dan semestinya Shaklee 🙂   Apa kriterianya ye? Ahaaaa…Siapa

Nutriwhite make up Remover sangat best dan eksklusif

Hari ni, kali pertama saya gunakan nutriwhite make up remover ni tau. Alahai. Perasaannya sungguh superb! Mulusnya rasa kulit selepas “disentuh” oleh Make up remover ni.     Ahaaa…ni dia…saya guna sikit je tau. Sapu pada muka yang kering.tapi sebelum tu saya bersihkan dulu tangan untuk pastikan tak de bahan kotor di tangan. Hujung jari

Kisah Benar ESP yang menghuru harakan!

Wow! Teruja saya pagi ni bila baca ramaiiii sangat rakyat Malaysia memilih ESP tau. Haaa…jangan main-main 🙂 . Kalau anda belum pilih tu, anda perlu ambil tindakan segera dengan memilih ESP tau… Heheh   Ok, saya kongsikan beberapa kisah benar yang sempat saya snapkan tadi. Ni baru sikit tau. Ada beratus-ratus lagi tau kisah benar

Kepentingan Blogwalking dan Formula EKSKLUSIF mengenainya

Jika kita bisnes yang buka kedai. Semestinya pagi-pagi kita dah ke kedai kan. Mungkin 2 jam lebih awal daripada waktu operasi sebenar. Contoh jika kedai buka pukul 10 pagi untuk pelanggan, jadi kita datang pukul 8 pagi ke kedai. Mungkin lebih awal. Sebab kita tokei kedai kan. Atau mungkin staff kita yang akan lakukannya… Biasanya

Kajian dari “orang ketiga” melalui Landmark Study~Suplimen Shaklee terbukti Selamat dan Berkesan Tanpa Memudaratkan

Saya pernah mendengar perkataan “Landmark Study“, tapi saya tidak memahaminya sehingga saya mendengar video ini sendiri dan dari pembacaan yang lain.   Di sini saya kongsikan video Shaklee “Landmark Study” untuk anda juga sama-sama mendapat info darinya. Sebelum tu, saya nak ajak pembaca blog zahirahhafizan.com untuk mengenali siapa Dr Stephen Chaney ini.   Siapa Dr Stephen