Shaklee Kuala Terengganu Archive

Penjagaan Kulit Bersama Youth- Kekal Muda Dan Jelita

Selama lebih daripada 60 tahun, Shaklee tidak pernah berhenti membantu kita semua untuk Hidup Lebih Muda, Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. Kini, Shaklee menggunakan kejayaan yang sama untuk membantu kita semua Kekal Muda, Jelita.   Mana ada orang yang tak nak kekal muda dan jelita kan. Kalau tanya nenek kat kampung pon.

Kekal Bertenaga dengan CoQ10

CoQ10 adalah nutrien utama dalam menghasilkan tenaga.  Ia bertindak sebagai palam pencucuh, yang  menghidupkan enjin dengan memulakan penghasilan tenaga dalam setiap sel.  Apabila sel-sel menghasilkan lebih banyak tenaga,badan anda berfungsi pada tahap optimum yang membolehkan anda melakukan apa yang anda suka setiap hari! Penjana Tenaga Terbaik   Meningkatkan kekuatan otot   Kajian telah menunjukkan bahawa

Business Leaders National Conference 2018 LAT Family

Baru baru ni, tanggal 3 Februari 2018 Shaklee adakan Business Leaders National Conference 2018. Ni adalah kali kedua Shaklee anjurkan buat semua leader Shaklee.   Semua leader dari seluruh Malaysia dijemput ke event ni. Event ni soo special tau. Sebab kami sebagai leader diraikan dan diberikan macam macam hadiah dan maklumat terbaru dari Shaklee.    

15 Fakta Tentang Vivix Yang Orang Selalu Tanya

Pagi ni saya memang nekad nak gali lagi pasal vivix. Sebab saya tahu saya belum gali habis lagi pasal vivix. Jadi apa lagi, saya pergi lah ke blog otai Vivix team LAT Family iaitu Coordinator Raihanah. Tau tak dia dah buat post pasal Vivix lebih dari 250 post tau. Lunyai mak Shaklee dia rasa. Tak

Vitamin Buang Angin Dalam Masa 3 Minit

Pagi ni saya nak kongsi pasal satu vitamin hebat yang boleh buang angin dalam masa 3 minit.   Nak dijadikan cerita, punyalah sibuk hari ni akibat followup bisnes team. Boleh terlupa untuk makan tengahari hari ni. Adehlah. Tiba tiba perut masuk angin baru teringat.   Lepas makan malam pon, perut masih rasa sebu dengan angin.

Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari

Hari ni saya nak kongsikan mengenai Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari yang saya dapat dari perkongsian dengan doktor dan kawan-kawan nutrisi saya. Juga dari pembacaan saya. Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari: Kisah Tragis Pesakit Darah Tinggi   Ramai orang muda sekarang ni pon alami masalah ni kan. Cik darah tinggi. Saya nak

Cara Keputihan Hilang Dengan Cepat

Hari ni saya nak kongsikan mengenai satu kisah benar.   Puan Khairun hubungi saya 8 hari lepas. Beliau alami masalah gatal yang amat pada bahagian sulit akibat keputihan.   Banyak pula tu.   Puan Khairun hamil 3 bulan. Mesti ramai dah tahu kan ni.   Jika berlaku keputihan di kala hamil, ia boleh berlaku infeksi

Idea Lebih Banyak Bila Guna Omegaguard

Ada seorang kawan saya kongsikan pengalamannya dalam mengamalkan Omegaguard Shaklee tau.   Iaitu…   Ideanya mencurah-curah dengan sungguh banyak tau. Tak putus idea kiranya 😀     Best kan?   Sebab apa jadi camni?   Omegaguard ni ada kuantiti DHA dan EPA yang tinggi dan berkualiti. Kita sememangnya tahu, minyak ikan merupakan makanan otak.  

Akibat Vivix, Kaki Keluarkan Nanah Yang Bersarang

Saya kongsikan hari ni satu kisah dari teman saya.   Ni kisah customernya sendiri tau.   Kisah benar pesakit diabetis tahap potong kaki.   Customer ni repeat oder Vivix.   Bulan lepas dia beli sebotol. Harganya RM503. Masa ni dia nak cuba try test je Vivix ni, tak mau jadi ahli.   Bulan ni dia nak

Teman Tidur Yang Lena Tanpa Dadah

Kata orang, bila dah jatuh cinta, lautan api penuh bara merah menyala pon sanggup diredah jua. Begitu juga bila sudah mencuba Ostematrix yang tidak pernah gagal menyentuh rasa. Tidur acah acah ayam takutkan musang tidak lagi kunjung tiba. Kerana kali ni pantang jumpa bantal sudah mampu tidur lena hingga ke pagi esoknya. Itulah penangan ostematrix