Shaklee Kerteh Archive

Penjagaan Kulit Bersama Youth- Kekal Muda Dan Jelita

Selama lebih daripada 60 tahun, Shaklee tidak pernah berhenti membantu kita semua untuk Hidup Lebih Muda, Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. Kini, Shaklee menggunakan kejayaan yang sama untuk membantu kita semua Kekal Muda, Jelita.   Mana ada orang yang tak nak kekal muda dan jelita kan. Kalau tanya nenek kat kampung pon.

2 Zikir Yang Buat Allah Lebih Mudah Bagi Rezeki

Saya kongsikan rakaman youtube dari perkongsian Ustaz Ebit Lew mengenai zikir yang kita boleh amalkan setiap hari. 2 zikir ini adalah seperti di bawah:   Subhanallah Wabihamdihi, Subhanallahil ‘azim 100 kali pagi Istighfar 100 kali pagi   Ni sebab Allah ampunkan dosa kita walau dosa kita banyak seluas lautan bila kita amalkan 100 kali setiap

Bercuti Dengan Budget RM600 Untuk 3 Hari 2 Malam

Alhamdulillah. Dah habis dah percutian kami sempena cuti tahun baru cina. Anak anak kami cuti awal sebab diorang bersekolah cina kan. Jadi seawal mungkin kami pergi jalan jalan bagi elakkan jem, hotel penuh dan padat dengan orang. Boleh lah kongker hotel tu secara privacy. Heheh.   Ke Mana Kami Pergi Jalan Jalan?   Kami tak

Kekal Bertenaga dengan CoQ10

CoQ10 adalah nutrien utama dalam menghasilkan tenaga.  Ia bertindak sebagai palam pencucuh, yang  menghidupkan enjin dengan memulakan penghasilan tenaga dalam setiap sel.  Apabila sel-sel menghasilkan lebih banyak tenaga,badan anda berfungsi pada tahap optimum yang membolehkan anda melakukan apa yang anda suka setiap hari! Penjana Tenaga Terbaik   Meningkatkan kekuatan otot   Kajian telah menunjukkan bahawa

Business Leaders National Conference 2018 LAT Family

Baru baru ni, tanggal 3 Februari 2018 Shaklee adakan Business Leaders National Conference 2018. Ni adalah kali kedua Shaklee anjurkan buat semua leader Shaklee.   Semua leader dari seluruh Malaysia dijemput ke event ni. Event ni soo special tau. Sebab kami sebagai leader diraikan dan diberikan macam macam hadiah dan maklumat terbaru dari Shaklee.    

Promosi Shaklee Februari 2018

Lajunya masa berjalan kan. Dah masuk bulan Februari tau. Selamat tinggal Januari 2018. Macam biasa, Shaklee berikan offer isimewa buat semua samada dah ahli Shaklee mahupon belum ahli Shaklee tau.   1. Vitalea for children beli 3 percuma 1   Vitalea For Children merupakan antara vitamin kegemaran kanak-kanak, termasuk anak anak kami. Ia merupakan multivitamin

Pengedar Shaklee Kerteh, Kemasik, Kijal dan Paka COD 013-9422527

Mencari pengedar Shaklee di area Kerteh dan Kemasik ke tu? Boleh bolehh. Kami orangnya. Sentiasa ada ready stock ye.     Setiap hari pasti ada yang buat order. Dan setiap hari juga customer diberikan servis yang terbaik. Kami bukan sekadar cover COD, namun juga melalui blog zahirahhafizan.com ini dan juga IG @iamnurzahirah serta Facebook Nur

15 Fakta Tentang Vivix Yang Orang Selalu Tanya

Pagi ni saya memang nekad nak gali lagi pasal vivix. Sebab saya tahu saya belum gali habis lagi pasal vivix. Jadi apa lagi, saya pergi lah ke blog otai Vivix team LAT Family iaitu Coordinator Raihanah. Tau tak dia dah buat post pasal Vivix lebih dari 250 post tau. Lunyai mak Shaklee dia rasa. Tak

Vitamin Buang Angin Dalam Masa 3 Minit

Pagi ni saya nak kongsi pasal satu vitamin hebat yang boleh buang angin dalam masa 3 minit.   Nak dijadikan cerita, punyalah sibuk hari ni akibat followup bisnes team. Boleh terlupa untuk makan tengahari hari ni. Adehlah. Tiba tiba perut masuk angin baru teringat.   Lepas makan malam pon, perut masih rasa sebu dengan angin.

Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari

Hari ni saya nak kongsikan mengenai Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari yang saya dapat dari perkongsian dengan doktor dan kawan-kawan nutrisi saya. Juga dari pembacaan saya. Cara Stabilkan Darah Tinggi Seawal 3 Hari: Kisah Tragis Pesakit Darah Tinggi   Ramai orang muda sekarang ni pon alami masalah ni kan. Cik darah tinggi. Saya nak