Shaklee Kemaman Archive

Tips Mudah Berjaya Dalam Bisnes

Terima kasih buat kawan kawan yang terus membaca blog zahirahhafiza.com ni. Sokongan kalian sangat saya hargai.   Hari ni saya nak kongsikan dengan anda tips berjaya dalam bisnes.       Cabaran tu memang lumrah untuk semua orang.   Ia untuk kuatkan kita pada masa depan.   Bila kita buat bisnes, sudah pasti ia disulami dengan impian. 

Kenapa Kita Perlu Pakai Sunblock Dan Sunscreen

Korang pernah tengok orang putih ke chinese ke kalau nak mandi mahupon nak expose pada matahari dia ada pakai macam lotion kat badan. Sapu sapu seluruh badan kat anak beranak dia. Kita yang muslim ni kan biasanya bertudung. Hanya pakai kat tangan dan muka la. Tu kalau pakai. Ada juga yang tak pakai langsung. Perlu

Harga Set Youth Shaklee

Harga Youth Complex dah keluar. Bersedia untuk buat disunting orang mulai 1 Mac 2018. Kan dah mula gaji. Haa boleh reserve awal awal pembayaran. Masuk je 1 Mac terus order.     Terdapat 2 set Youth.   1. Intensive treatment and repair set. Set ni adalah set lengkap. Kiranya semua 6 produk ada dalam ni.

Penjagaan Kulit Bersama Youth- Kekal Muda Dan Jelita

Selama lebih daripada 60 tahun, Shaklee tidak pernah berhenti membantu kita semua untuk Hidup Lebih Muda, Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. Kini, Shaklee menggunakan kejayaan yang sama untuk membantu kita semua Kekal Muda, Jelita.   Mana ada orang yang tak nak kekal muda dan jelita kan. Kalau tanya nenek kat kampung pon.

2 Zikir Yang Buat Allah Lebih Mudah Bagi Rezeki

Saya kongsikan rakaman youtube dari perkongsian Ustaz Ebit Lew mengenai zikir yang kita boleh amalkan setiap hari. 2 zikir ini adalah seperti di bawah:   Subhanallah Wabihamdihi, Subhanallahil ‘azim 100 kali pagi Istighfar 100 kali pagi   Ni sebab Allah ampunkan dosa kita walau dosa kita banyak seluas lautan bila kita amalkan 100 kali setiap

Bercuti Dengan Budget RM600 Untuk 3 Hari 2 Malam

Alhamdulillah. Dah habis dah percutian kami sempena cuti tahun baru cina. Anak anak kami cuti awal sebab diorang bersekolah cina kan. Jadi seawal mungkin kami pergi jalan jalan bagi elakkan jem, hotel penuh dan padat dengan orang. Boleh lah kongker hotel tu secara privacy. Heheh.   Ke Mana Kami Pergi Jalan Jalan?   Kami tak

Kekal Bertenaga dengan CoQ10

CoQ10 adalah nutrien utama dalam menghasilkan tenaga.  Ia bertindak sebagai palam pencucuh, yang  menghidupkan enjin dengan memulakan penghasilan tenaga dalam setiap sel.  Apabila sel-sel menghasilkan lebih banyak tenaga,badan anda berfungsi pada tahap optimum yang membolehkan anda melakukan apa yang anda suka setiap hari! Penjana Tenaga Terbaik   Meningkatkan kekuatan otot   Kajian telah menunjukkan bahawa

Business Leaders National Conference 2018 LAT Family

Baru baru ni, tanggal 3 Februari 2018 Shaklee adakan Business Leaders National Conference 2018. Ni adalah kali kedua Shaklee anjurkan buat semua leader Shaklee.   Semua leader dari seluruh Malaysia dijemput ke event ni. Event ni soo special tau. Sebab kami sebagai leader diraikan dan diberikan macam macam hadiah dan maklumat terbaru dari Shaklee.    

Promosi Shaklee Februari 2018

Lajunya masa berjalan kan. Dah masuk bulan Februari tau. Selamat tinggal Januari 2018. Macam biasa, Shaklee berikan offer isimewa buat semua samada dah ahli Shaklee mahupon belum ahli Shaklee tau.   1. Vitalea for children beli 3 percuma 1   Vitalea For Children merupakan antara vitamin kegemaran kanak-kanak, termasuk anak anak kami. Ia merupakan multivitamin

Pengedar Shaklee Lawa COD di Kemaman dan Kuala Berang

Hari ni saya nak kongsikan pengedar Shaklee lawa di Kemaman dan Kuala Berang ni. Nama Syakilla. Facebooknya Syakilla Azam. Blognya www.vitadiary.my.   Syakilla ni ‘ratu cantik’ dalam mencuba produk kecantikan Shaklee. Tengok kulit dia. Makin cerah bila cuba Shaklee kan.     Syakilla ni Founder kepada grup ZFC Legacy.  Dia dah ramai membantu customer untuk