Shaklee di Lundu Archive

Vitamin Buang Angin Dalam Masa 3 Minit

Pagi ni saya nak kongsi pasal satu vitamin hebat yang boleh buang angin dalam masa 3 minit.   Nak dijadikan cerita, punyalah sibuk hari ni akibat followup bisnes team. Boleh terlupa untuk makan tengahari hari ni. Adehlah. Tiba tiba perut masuk angin baru teringat.   Lepas makan malam pon, perut masih rasa sebu dengan angin.

Idea Lebih Banyak Bila Guna Omegaguard

Ada seorang kawan saya kongsikan pengalamannya dalam mengamalkan Omegaguard Shaklee tau.   Iaitu…   Ideanya mencurah-curah dengan sungguh banyak tau. Tak putus idea kiranya 😀     Best kan?   Sebab apa jadi camni?   Omegaguard ni ada kuantiti DHA dan EPA yang tinggi dan berkualiti. Kita sememangnya tahu, minyak ikan merupakan makanan otak.  

Akibat Vivix, Kaki Keluarkan Nanah Yang Bersarang

Saya kongsikan hari ni satu kisah dari teman saya.   Ni kisah customernya sendiri tau.   Kisah benar pesakit diabetis tahap potong kaki.   Customer ni repeat oder Vivix.   Bulan lepas dia beli sebotol. Harganya RM503. Masa ni dia nak cuba try test je Vivix ni, tak mau jadi ahli.   Bulan ni dia nak

Sebelum Hamil Apa Perlu Diketahui?

Hari ni saya nak berkongsi mengenai bagaimana perancangan untuk kehamilan itu sangat penting dalam usaha memberikan yang terbaik buat si bayi, ibu dan ayahnya.   Untuk memastikan proses kehamilan kita bermula dengan sebaik-baiknya, kita perlu berpandangan jauh. Terdapat beberapa langkah yang kita perlu ambil yang bukan saja untuk meningkatkan peluang untuk hamil, malah ia juga

Jika Keguguran, Salah Siapa?

Keguguran. Jangan salahkan diri sendiri.   Puncanya bukan sebab makan nenas. Puncanya bukan sebab rahim tak kuat. Bukan sebab mengangkat benda berat, dan bukan sebab mengalami tekanan hidup atau stress.   Ramai yang mengalaminya. Keguguran pada tiga bulan pertama memang kerap berlaku. Jika seratus wanita hamil, seramai 20 akan keguguran (20%), mungkin juga jumlah sebenar

Bermulanya Cycle Baru Shaklee 2017/18

Alhamdulillah. Baru sempat update status tengahari ni.   Almaklumlah. Hari ni dating date. Hari shopping semalaya untuk encik suami. Giliran Kak Zeq yang tunggu dia shopping pilih baju dan cuba baju hari ni. Mudah dan ringkas. Sejam dah cukup untuk dia. 2 jam tu termasuk menerewang ke tempat lain. Hehe. Best! Shopping waktu orang kerja

LAT Fighters Tinju Retreat #1 ~ Apa Yang Best?

Saya terfikir untuk memberikan yang terbaik untuk kumpulan bisnes saya yang serius untuk berjaya dalam Shaklee ni. Sebab itulah saya fikirkan untuk membina  satu platform untuk memudahkan kumpulan bisnes saya ni iaitu Legasi Anugerah Terindah.   Saya sediakan platform cross coaching sesama downline saya yang mana saya sedar yang saya bukannya pakar dalam segenap segi

“Ubat” Mudah Bersalin Dan Kurangkan Rasa Sakit Contraction

Semalam saya up kan status saya di Nur Zahirah (jemputlah follow ye 🙂 ) sebegini.   Sesiapa mahu dapatkan “ubat” untuk mudah bersalin dan kurangkan rasa sakit contraction…boleh tanya saya bagaimana. Pm saya di 0139422527 ye 🙂   Dan memanglah ramaiii yang pm walau tak komen pape kat post saya tu 🙂 . Ramai terus

Kenapa Doktor Bruce Daggy Jatuh Cinta Dengan Shaklee?

Beliau bukan calang-calang seorang lelaki tua. Namun beliau merupakan seorang tua yang miliki akal yang tajam, genius, bijak, dan so smart walau di usia 60-an. Pada usia 60-an ni, beliau bukan tukang sapu ye, namun Ketua segala saintis di Shaklee. Memegang jawatan sebagai Shaklee Chief Science Officer!       Dengar sendiri pengakuannya di sini.

21 Kelebihan Kami Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Berstrategi

Hari ini saya mahu mengajak mereka yang sedang mencari-cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan untuk sertai kami dalam bisnes ini secara sungguh-sungguh. :). Kalau nak jadi ahli Shaklee untuk makan saja-saja pon, mentor Shaklee sangat memainkan peranan penting tau kerana sudah tentu kita mahu dapat tempias kehebatannya tu kan.   Ni kami nak pecahkan