Shaklee di Lundu Archive

Penjagaan Kulit Bersama Youth- Kekal Muda Dan Jelita

Selama lebih daripada 60 tahun, Shaklee tidak pernah berhenti membantu kita semua untuk Hidup Lebih Muda, Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. Kini, Shaklee menggunakan kejayaan yang sama untuk membantu kita semua Kekal Muda, Jelita.   Mana ada orang yang tak nak kekal muda dan jelita kan. Kalau tanya nenek kat kampung pon.

2 Zikir Yang Buat Allah Lebih Mudah Bagi Rezeki

Saya kongsikan rakaman youtube dari perkongsian Ustaz Ebit Lew mengenai zikir yang kita boleh amalkan setiap hari. 2 zikir ini adalah seperti di bawah:   Subhanallah Wabihamdihi, Subhanallahil ‘azim 100 kali pagi Istighfar 100 kali pagi   Ni sebab Allah ampunkan dosa kita walau dosa kita banyak seluas lautan bila kita amalkan 100 kali setiap

Promosi Shaklee Februari 2018

Lajunya masa berjalan kan. Dah masuk bulan Februari tau. Selamat tinggal Januari 2018. Macam biasa, Shaklee berikan offer isimewa buat semua samada dah ahli Shaklee mahupon belum ahli Shaklee tau.   1. Vitalea for children beli 3 percuma 1   Vitalea For Children merupakan antara vitamin kegemaran kanak-kanak, termasuk anak anak kami. Ia merupakan multivitamin

Vitamin Buang Angin Dalam Masa 3 Minit

Pagi ni saya nak kongsi pasal satu vitamin hebat yang boleh buang angin dalam masa 3 minit.   Nak dijadikan cerita, punyalah sibuk hari ni akibat followup bisnes team. Boleh terlupa untuk makan tengahari hari ni. Adehlah. Tiba tiba perut masuk angin baru teringat.   Lepas makan malam pon, perut masih rasa sebu dengan angin.

Idea Lebih Banyak Bila Guna Omegaguard

Ada seorang kawan saya kongsikan pengalamannya dalam mengamalkan Omegaguard Shaklee tau.   Iaitu…   Ideanya mencurah-curah dengan sungguh banyak tau. Tak putus idea kiranya ­čśÇ     Best kan?   Sebab apa jadi camni?   Omegaguard ni ada kuantiti DHA dan EPA yang tinggi dan berkualiti. Kita sememangnya tahu, minyak ikan merupakan makanan otak.  

Akibat Vivix, Kaki Keluarkan Nanah Yang Bersarang

Saya kongsikan hari ni satu kisah dari teman saya.   Ni kisah customernya sendiri tau.   Kisah┬ábenar pesakit diabetis tahap potong kaki.   Customer ni repeat oder Vivix.   Bulan lepas dia beli sebotol. Harganya RM503. Masa ni dia nak cuba try test je Vivix ni, tak mau jadi ahli.   Bulan ni dia nak

Sebelum Hamil Apa Perlu Diketahui?

Hari ni saya nak berkongsi mengenai bagaimana perancangan untuk kehamilan itu sangat penting dalam usaha memberikan yang terbaik buat si bayi, ibu dan ayahnya.   Untuk memastikan proses kehamilan kita bermula dengan sebaik-baiknya, kita perlu berpandangan jauh. Terdapat beberapa langkah yang kita perlu ambil yang bukan saja untuk meningkatkan peluang untuk hamil, malah ia juga

Jika Keguguran, Salah Siapa?

Keguguran. Jangan salahkan diri sendiri.   Puncanya bukan sebab makan nenas. Puncanya bukan sebab rahim tak kuat. Bukan sebab mengangkat benda berat, dan bukan sebab mengalami tekanan hidup atau stress.   Ramai yang mengalaminya. Keguguran pada tiga bulan pertama memang kerap berlaku. Jika seratus wanita hamil, seramai 20 akan keguguran (20%), mungkin juga jumlah sebenar

Bermulanya Cycle Baru Shaklee 2017/18

Alhamdulillah. Baru sempat update status tengahari ni.   Almaklumlah. Hari ni dating date. Hari shopping semalaya untuk encik suami. Giliran Kak Zeq yang tunggu dia shopping pilih baju dan cuba baju hari ni. Mudah dan ringkas. Sejam dah cukup untuk dia. 2 jam tu termasuk menerewang ke tempat lain. Hehe. Best! Shopping waktu orang kerja

LAT Fighters Tinju Retreat #1 ~ Apa Yang Best?

Saya terfikir untuk memberikan yang terbaik untuk kumpulan bisnes saya yang serius untuk berjaya dalam Shaklee ni. Sebab itulah saya fikirkan untuk membina ┬ásatu platform untuk memudahkan kumpulan bisnes saya ni iaitu Legasi Anugerah Terindah.   Saya sediakan platform cross coaching sesama downline saya yang mana saya sedar yang saya bukannya pakar dalam segenap segi