Shaklee di Bintulu Archive

Rahsia Mata Cantik Menawan dan Terpesona

Mata.. merupakan salah satu aset wanita. Mata lelaki orang tak tengok sangat. Hehe. Eh betol ke statement ni. Saya nak cerita kisah panas pasal mata wanita.     Nampak mata di atas? Ia penuh dengan “santauan” untuk memikat. Apabila mata wanita merenung, haaa…hati lelaki pon mudah cair kan. Inilah bahayanya mata seorang wanita. Sebab tu

Seronoknya berbisnes Shaklee! Shaklee Star Asia Trip ke Bangkok

Dua hari lepas, warga Shaklee digemparkan dengan kejutan maha hebat! Semua melompat-lompat gembira. Apa tu?? Apa tu??   Ada ramaiiii yang tak sabar nak tahu. Apa tu?? Apa tu??   Ia adalah Shaklee STAR ASIA TRIP! Ke Bangkok!  🙂     Julung-julung kali dianjurkan dalam Shaklee. Dan semestinya Shaklee 🙂   Apa kriterianya ye? Ahaaaa…Siapa

Nutriwhite make up Remover sangat best dan eksklusif

Hari ni, kali pertama saya gunakan nutriwhite make up remover ni tau. Alahai. Perasaannya sungguh superb! Mulusnya rasa kulit selepas “disentuh” oleh Make up remover ni.     Ahaaa…ni dia…saya guna sikit je tau. Sapu pada muka yang kering.tapi sebelum tu saya bersihkan dulu tangan untuk pastikan tak de bahan kotor di tangan. Hujung jari

Kisah Benar ESP yang menghuru harakan!

Wow! Teruja saya pagi ni bila baca ramaiiii sangat rakyat Malaysia memilih ESP tau. Haaa…jangan main-main 🙂 . Kalau anda belum pilih tu, anda perlu ambil tindakan segera dengan memilih ESP tau… Heheh   Ok, saya kongsikan beberapa kisah benar yang sempat saya snapkan tadi. Ni baru sikit tau. Ada beratus-ratus lagi tau kisah benar

5 Tips miliki hidup luar biasa sempurna

Alhamdulillah, saya berkesempatan berkongsi hari ini di sini buat bacaan teman-teman. Apa khabar semua ye? Saya harapkan anda semua sihat walafiat 🙂       Dalam berusaha mencapai kejayaan, pasti ada pelbagai ujian yang menimpa kita. Hati yang kukuh snagat-sangat diperlukan.   Impian merupakan satu perkara yang snagat seronok bila kita fikirkan. Ye, kerana ia

Kepentingan Blogwalking dan Formula EKSKLUSIF mengenainya

Jika kita bisnes yang buka kedai. Semestinya pagi-pagi kita dah ke kedai kan. Mungkin 2 jam lebih awal daripada waktu operasi sebenar. Contoh jika kedai buka pukul 10 pagi untuk pelanggan, jadi kita datang pukul 8 pagi ke kedai. Mungkin lebih awal. Sebab kita tokei kedai kan. Atau mungkin staff kita yang akan lakukannya… Biasanya

Kehidupan ini sungguh unik! Ujian itu tanda sayangnya Allah kepada kita

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua pembaca blog zahirahhafizan.com. Saya mendoakan anda sentiasa dalam rahmat Allah tiap saat.   Pagi ni, topik kita santai je. Sejauh mana kita faham bahawa segala yang kita rancangkan ini..semestinya memang dalam skop kuasa Allah Taala. Ye, kita memang boleh merancang segala-galanya, namun kita jangan lupa. Allah sebaik-baik perancang. Dan

Ibu hamil berisiko berpenyakit jantung? Alamak! Saya hamil ni…

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua pembaca blog zahirahhafizan.com. Saya doakan anda ceria-ceria sentiasa! 🙂  Pagi ni, saya nak ajak kita sama-sama berfikir…bagi ibu yang mengandung mahupon bakal mengandung. Haaa..sape yang bakal mengandung tu? Hehe…Ia termasuklah gadis-gadis yang belum berkahwin, mahupon pengantin-pengantin baru yang sudah berkahwin ye. Ops, info ini juga sangat penting bagi para

Hari ibu dan ayah sangat bermakna buat kami adik beradik :)

Alhamdulillah, sempena kami adik beradik berkumpul hari tu..kami mengadakan makan-makan bersama famili. Ia merupakan satu perancangan yang drastik. Saya hubungi adik saya, yang bekerja sebagai nurse kat HUSM, Kubang Kerian. Saya:  Akmar, jom malam ni kita buat makan-makan. Buat surprise untuk mak dan ayah. Makan-makan sama-sama kat luar Akmar: Boleh. No hal. Malam ni tak

5 cara memilih multivitamin di pasaran bagi mengelakkan ditipu

Alhamdulillah, saya masih diberikan peluang oleh Allah untuk berkongsi dengan rakan-rakan pembaca blog saya hari ini. Apa kaba semua? 🙂 Hari ini saya ingin berkongsi berkenaan dengan multivitamin.  Pernahkah kita bertanya? Mana satu suplimen multivitamin yang mampu menyediakan kualiti tertinggi pada harga yang sangat mampu milik? Adakah semuaaaa jenis multivitamin kat dunia ni sama saja?