Shaklee di Bintulu Archive

Info Produk – DTX Complex Shaklee

Petang ini, saya ingin kongsikan mengenai info produk DTX Complex Shaklee. Jom kita baca di bawah ni. Info ni sangat berguna bagi mereka yang mengutamakan kesihatan hati.   Tapi sebelum tu, kawan-kawan boleh membaca mengenai fungsi hati manusia di sini ye. 🙂   Apa itu DTX Complex Shaklee?     DTX Complex Shaklee mengandungi satu campuran

Tips Ibu Ayah Bekerja Dari Rumah

Bekerja dari rumah tidak semudah yang disangka. Ramai yang membayangkan mudahnya bekerja dari rumah di kelilingi oleh anak-anak. Hehe. Tapi realitinya… lintang pukang hiruk pikuk jugak walau duduk rumah. Sebab itulah… bagi yang bekerja dari rumah…jangan rasa rendah diri apabila orang bertanya kita kerja apa. Kerana kerja kita pon sama seperti orang bekerja di pejabat

5 Tips Urus Anak 4 Tahun Ke Tadika

2 hari lepas, kami daftarkan husna ke tadika. Gembiranya dia sangat terserlah. Hehe. Bangun pagi-pagi, minum Mealshakes dan susu, ambil vitamin lebih awal dari biasa tanpa disuruh… Wah! Jam 8pagi dia dah siap semua tau. Termasuk sikat rambut dan memakai tudung! 🙂     Pagi ni saya nak berkongsi dengan anda mengenai tips urus anak

Menyusu Dengan Rasa Gembira Dengan Adanya Sokongan Suami Dan Sekeliling

Menyusu sememangnya merupakan satu proses yang penuh dengan tragedi. :). Tragedi yang penuh emosi dan semangat serta air mata yang banyak dikorbankan. Ibu menyusu bukan saja perlukan susu yang banyak untuk anak, tetapi ia lebih dari itu. Nak tahu ke?   Apa yang diperlukan oleh ibu menyusu?   Secara zahir, kita melihat seseorang ibu itu

Ibu Menyusu, Bonus Semakin Jelita Dengan Vitamin C

Siapa yang sering konsisten dengan vitamin C, sudah pasti mereka tahu dan rasai kesannya. Pernah orang cakap pada saya…” Awak semakin cerah lah”… Ye ke? Bila dibandingkan gambar zaman-zaman dulu dengan sekarang… Memang obvious kesan dan perbezaannya 🙂       Nak dijadikan cerita… Dulu masa kecil-kecil…saya jarang ambil vitamin C. Kalau ambil pon, hanya

Rahsia Mata Cantik Menawan dan Terpesona

Mata.. merupakan salah satu aset wanita. Mata lelaki orang tak tengok sangat. Hehe. Eh betol ke statement ni. Saya nak cerita kisah panas pasal mata wanita.     Nampak mata di atas? Ia penuh dengan “santauan” untuk memikat. Apabila mata wanita merenung, haaa…hati lelaki pon mudah cair kan. Inilah bahayanya mata seorang wanita. Sebab tu

Seronoknya berbisnes Shaklee! Shaklee Star Asia Trip ke Bangkok

Dua hari lepas, warga Shaklee digemparkan dengan kejutan maha hebat! Semua melompat-lompat gembira. Apa tu?? Apa tu??   Ada ramaiiii yang tak sabar nak tahu. Apa tu?? Apa tu??   Ia adalah Shaklee STAR ASIA TRIP! Ke Bangkok!  🙂     Julung-julung kali dianjurkan dalam Shaklee. Dan semestinya Shaklee 🙂   Apa kriterianya ye? Ahaaaa…Siapa

Nutriwhite make up Remover sangat best dan eksklusif

Hari ni, kali pertama saya gunakan nutriwhite make up remover ni tau. Alahai. Perasaannya sungguh superb! Mulusnya rasa kulit selepas “disentuh” oleh Make up remover ni.     Ahaaa…ni dia…saya guna sikit je tau. Sapu pada muka yang kering.tapi sebelum tu saya bersihkan dulu tangan untuk pastikan tak de bahan kotor di tangan. Hujung jari

Kisah Benar ESP yang menghuru harakan!

Wow! Teruja saya pagi ni bila baca ramaiiii sangat rakyat Malaysia memilih ESP tau. Haaa…jangan main-main 🙂 . Kalau anda belum pilih tu, anda perlu ambil tindakan segera dengan memilih ESP tau… Heheh   Ok, saya kongsikan beberapa kisah benar yang sempat saya snapkan tadi. Ni baru sikit tau. Ada beratus-ratus lagi tau kisah benar

5 Tips miliki hidup luar biasa sempurna

Alhamdulillah, saya berkesempatan berkongsi hari ini di sini buat bacaan teman-teman. Apa khabar semua ye? Saya harapkan anda semua sihat walafiat 🙂       Dalam berusaha mencapai kejayaan, pasti ada pelbagai ujian yang menimpa kita. Hati yang kukuh snagat-sangat diperlukan.   Impian merupakan satu perkara yang snagat seronok bila kita fikirkan. Ye, kerana ia