Shaklee di Bintulu Archive

LAT Fighters Tinju Retreat #1 ~ Apa Yang Best?

Saya terfikir untuk memberikan yang terbaik untuk kumpulan bisnes saya yang serius untuk berjaya dalam Shaklee ni. Sebab itulah saya fikirkan untuk membina  satu platform untuk memudahkan kumpulan bisnes saya ni iaitu Legasi Anugerah Terindah.   Saya sediakan platform cross coaching sesama downline saya yang mana saya sedar yang saya bukannya pakar dalam segenap segi

“Ubat” Mudah Bersalin Dan Kurangkan Rasa Sakit Contraction

Semalam saya up kan status saya di Nur Zahirah (jemputlah follow ye 🙂 ) sebegini.   Sesiapa mahu dapatkan “ubat” untuk mudah bersalin dan kurangkan rasa sakit contraction…boleh tanya saya bagaimana. Pm saya di 0139422527 ye 🙂   Dan memanglah ramaiii yang pm walau tak komen pape kat post saya tu 🙂 . Ramai terus

Kenapa Doktor Bruce Daggy Jatuh Cinta Dengan Shaklee?

Beliau bukan calang-calang seorang lelaki tua. Namun beliau merupakan seorang tua yang miliki akal yang tajam, genius, bijak, dan so smart walau di usia 60-an. Pada usia 60-an ni, beliau bukan tukang sapu ye, namun Ketua segala saintis di Shaklee. Memegang jawatan sebagai Shaklee Chief Science Officer!       Dengar sendiri pengakuannya di sini.

Apa Pilihan Kita? Tua Dengan Sakit atau Tua Dengan Sihat?

Ramai orang sangkakan yang dia tidak boleh mengubah apa-apa apabila usia semakin meningkat. Ramai yang merasakan yang dia hanya perlu ikut flow dengan haya melihat dengan hati yang sayu dan cuba redha. Ramai yang sangkakan apabila tua sudah tentu diri akan dikunjungi penyakit kronik dan akhirnya menutup tirai usia dengan penyakit itu bersama.   Sebenarnya

21 Kelebihan Kami Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Berstrategi

Hari ini saya mahu mengajak mereka yang sedang mencari-cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan untuk sertai kami dalam bisnes ini secara sungguh-sungguh. :). Kalau nak jadi ahli Shaklee untuk makan saja-saja pon, mentor Shaklee sangat memainkan peranan penting tau kerana sudah tentu kita mahu dapat tempias kehebatannya tu kan.   Ni kami nak pecahkan

The Best of Offer February 17

Alhamdulillah syukur! Datang Februari bulan yang cukup indah! Kecemerlangan yang ada di bulan Januari insyaallah akan diteruskan lagi di bulan Februari ini.   Korang mesti nak tau kan apa offer februari ni kan? Ye la tu. Sipu-sipu malu hehe   Ok, bulan ni special Offer ada. tak pernah dibuat tauuu. Offer buy 1 free 1:

Tips Kawal Rasa Sakit Semasa Nak Bersalin

Hari ni, hari pertama Aiman pergi solat jumaat dengan abahnya di dalam saf yang sama. Boleh duduk sebelah sebelah dah. Boleh sentuh kaki ke kaki dah. Kan dah sunat. Boleh sebaris dengan orang dewasa dah. Besar dah anak ibu. Sob sob. Sebak rasa.     Teringat saya 7 tahun 8 bulan yang lalu, semasa lahirkan

Offer December 2016 Dari Shaklee ~~Apa Dia Ye?

Baru sempat nak kongsi apa offer bulan ni tau. Heehe. Haaa ni offernya tau.     Vitalea Kids Buy 3 free 1>>info pasal vitalea kids sini Kolagen Buy 2 diskaun 5%, buy 6 free 1 ( dapat FREE membership)>>info pasal kolagen kat sini. Carotomax Buy 1, free 1 pada setiap pembelian 150uv. >> info pasal

Info Produk-Carotomax

Dalam seharian, sentiasa berlaku pengoksidaan sel dalam badan kita. Rosak sel tu akibat kesan dari pemakanan dan juga keadaan sekeliling yang banyak “racun”. Penawarnya adalah antioksida. Carotomax merupakan salah satu produk antioksida yang tinggi.     Carotomax ni miliki 6 jenis karotonoid untuk perlindungan antioksida untuk kesihatan yang maksimum. Shaklee menambahkan astaxanthin untuk memastikan Carotomax

Pengalaman Aiman Bersunat Bahagian 1

Semalam kami balik dari Kemasik ke Kota Bharu. Agak panjang perjalanan kami sebab ada kemalangan di tengah jalan. Ditambah pula hujan lebat yang mengakibatkan kami perlu drive kereta dengan perlahan saja.   Hari ni, jam 9.30 pagi Aiman akan ke klinik untuk bersunat. Dia sooo excited! Rasa tak sabar nak bersunat. Dari pembacaan, pendengaran dia,