Shaklee di Bintulu Archive

Pengedar Shaklee Aktif Giler di Bintulu ~ Marilyn

Kami ada seorang leader yang berkeyakinan tinggi di Bintulu. Dia pengedar Shaklee Aktif Giler di Bintulu. Kalau nak tanya apa apa pasal suplimen mahupon kesihatan, dia ni sentiasa ceria dalam bercerita. Orangnya manis tak malu nak kawan dengan orang.   Walau beliau merupakan seorang Manager, beliau tetap suka berbisnes Shaklee.   Saya panggil dia Mae.

Vitamin Buang Angin Dalam Masa 3 Minit

Pagi ni saya nak kongsi pasal satu vitamin hebat yang boleh buang angin dalam masa 3 minit.   Nak dijadikan cerita, punyalah sibuk hari ni akibat followup bisnes team. Boleh terlupa untuk makan tengahari hari ni. Adehlah. Tiba tiba perut masuk angin baru teringat.   Lepas makan malam pon, perut masih rasa sebu dengan angin.

Cara Keputihan Hilang Dengan Cepat

Hari ni saya nak kongsikan mengenai satu kisah benar.   Puan Khairun hubungi saya 8 hari lepas. Beliau alami masalah gatal yang amat pada bahagian sulit akibat keputihan.   Banyak pula tu.   Puan Khairun hamil 3 bulan. Mesti ramai dah tahu kan ni.   Jika berlaku keputihan di kala hamil, ia boleh berlaku infeksi

Idea Lebih Banyak Bila Guna Omegaguard

Ada seorang kawan saya kongsikan pengalamannya dalam mengamalkan Omegaguard Shaklee tau.   Iaitu…   Ideanya mencurah-curah dengan sungguh banyak tau. Tak putus idea kiranya 😀     Best kan?   Sebab apa jadi camni?   Omegaguard ni ada kuantiti DHA dan EPA yang tinggi dan berkualiti. Kita sememangnya tahu, minyak ikan merupakan makanan otak.  

Akibat Vivix, Kaki Keluarkan Nanah Yang Bersarang

Saya kongsikan hari ni satu kisah dari teman saya.   Ni kisah customernya sendiri tau.   Kisah benar pesakit diabetis tahap potong kaki.   Customer ni repeat oder Vivix.   Bulan lepas dia beli sebotol. Harganya RM503. Masa ni dia nak cuba try test je Vivix ni, tak mau jadi ahli.   Bulan ni dia nak

Sebelum Hamil Apa Perlu Diketahui?

Hari ni saya nak berkongsi mengenai bagaimana perancangan untuk kehamilan itu sangat penting dalam usaha memberikan yang terbaik buat si bayi, ibu dan ayahnya.   Untuk memastikan proses kehamilan kita bermula dengan sebaik-baiknya, kita perlu berpandangan jauh. Terdapat beberapa langkah yang kita perlu ambil yang bukan saja untuk meningkatkan peluang untuk hamil, malah ia juga

Jika Keguguran, Salah Siapa?

Keguguran. Jangan salahkan diri sendiri.   Puncanya bukan sebab makan nenas. Puncanya bukan sebab rahim tak kuat. Bukan sebab mengangkat benda berat, dan bukan sebab mengalami tekanan hidup atau stress.   Ramai yang mengalaminya. Keguguran pada tiga bulan pertama memang kerap berlaku. Jika seratus wanita hamil, seramai 20 akan keguguran (20%), mungkin juga jumlah sebenar

Bermulanya Cycle Baru Shaklee 2017/18

Alhamdulillah. Baru sempat update status tengahari ni.   Almaklumlah. Hari ni dating date. Hari shopping semalaya untuk encik suami. Giliran Kak Zeq yang tunggu dia shopping pilih baju dan cuba baju hari ni. Mudah dan ringkas. Sejam dah cukup untuk dia. 2 jam tu termasuk menerewang ke tempat lain. Hehe. Best! Shopping waktu orang kerja

Tips Mudah Memilih Model Tudung

Nampak model model tudung lawa lawa kan? Perghh. Meleleh air liur tengok tudung tu disebabkan salah satu faktornya adalah modelnya tau.   Ngaku tak? Hehe   Cuba kalau ambil model tudung yang tak seberapa lawa… agak-agak terjentik tak nak beli tudung tu? 😁     Ni saya kongsikan tips memilih model tudung tau. Tips ni