Set Optimum Health Archive

Dapatkan RM1500 Dengan Mudah Dengan Shaklee

Hai korang. Apakaba semua? Assalamualaikum :). Terima kasih sebab selalu baca blog zahirahhafizan.com. Hari ni Kak Ira nak kongsikan berkenaan dengan tawaran Jom Shaklee yang Shaklee sediakan untuk ahli baru yang mendaftar Shaklee dari 15 December 2018 hingga 28 Februari 2019. Korang jangan termiss pulak ok register ni dengan Kak Ira :).   Apa Tawaran

Set A: Untuk semua orang yang nak dapatkan kesihatan terbaik…

Hm….apa kaba semua? Salam weken hari sabtu untuk anda…saya nak share tentang Set untuk optimum health..hihi…sebelum ni saya share berkenaan Mealshake…tapi hari ni saya nak share tentang set optimum health…apa ada dalam set optimum health ni? Jom saya nak tempek gambar sekejap…kerana gambar boleh menceritakan segalanya… 1. VitaleaTak sah kalau tak amik vitalea ni….sebab sel

Dulu nor sangat letih buat keje rumah..mood pon tak elok je selalu sbb badan sgt letih,TAPI sekarang semua berubah setelah mencuba Shaklee selama seminggu

Salam bahagia, Saya masih di KK untuk hadiri mesyuarat. Jauh dari anak2 dan suami. Tapi alhamdulillah anak2 ok dengan abah mereka. Ni balik ni nak kena belanja hubby ni…hehe..kredit to him sebab boleh bersabar ambil alih tugas saya sekejap. 3 hari tu lama tu untuk orang laki jaga anak2..hihi…bagus jugak..boleh test kesabaran abah untuk jaga

Bila Vitamin C tidak memberi kesan kepada imuniti badan

” Doktor, saya dah makan panadol tapi sakit kepala ni tak hilang-hilang’  kata Malik pada Dr Lim. ‘ Kalau begitu, saya bekalkan ponstant, sebab ia kuat sedikit dari panadol’ jawab Dr Lim sebelum mengakhiri perjumpaan Malik di Klinik Dr Lim. Situasi ini sering berlaku apa badan kita sudah immune dengan sesuatu maka badan perlukan yang

Kenapa dan bagaimana mengatasi masalah keguguran rambut

credit to MommaMia & MommyLyna di atas info ini… _______________________________________ Bagi ibu yang lepas bersalin, keguguran rambut adalah lebih ketara kerana: Hormon semasa mengandung menyebabkan rambut mengalami fasa pertumbuhan yang ketara. Apabila bersalin, rambut mengalami fasa ‘rehat’ dan sebagai memberi laluan kepada pertumbuhan rambut baru, lebih banyak rambut asal semasa mengandung akan gugur. Kurang rehat,