Set (Allergy Archive

Cara Bantu Untuk Hilangkan Resdung Kanak-kanak

Dalam hujan renyai-renyai, saya hantar kiriman cinta ke sini tadi😀. (Siapa yang berada di area ini, mahupon lalu jalan sini namun tertinggal suplimen ke…haa boleh kontek saya heheh😀😘)     Kak Ayu ni kastemer saya dari tahun lepas lagi. Kami berkenalan melalui alam maya iaitu blog zahirahhafizan.com. Namun bila bertemu, kami umpama geng rapat yang

Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!

“ALHAMDULILLAH, terima kasih Ira, baru guna tak sampai seminggu, EKZEMA ANAK DAH MAKIN BERKURANG”. -Puan Hajjah, Brunei-  🙂 Customer saya dari Brunei, hujung bulan lepas dia ambil set ekzema yang lengkap untuk anaknya yang dah berbelas tahun alami ekzema. Kini anak dia berumur 17 tahun.   Kesian si anak. Menggaru-garu. Sampai berdarah-darah. Setiap hari dia

Khasiat kesihatan Asid Lemak Omega 3

[IKLAN] Promo OmegaGuard Shaklee OGOS 2017 Wow! Best ke best? Dapatkan 5 botol OmegaGuard, untuk diri anda, suami/isteri, anak-anak, dan ibu ayah di kampung, dannn….. anda Dapat E-Voucher bernilai RM60!!! Nak buat ape dengan RM60 ni? Ha ni la masanya anda mencuba produk Shaklee yang lain yang menjadi idaman anda selama ini dengan harga diskaun

Model terbaikk…Dari kulit yang berjerawat dan bernanah..sekarang dah jadi berkulit licin..Pengakuan bergambar..

Sebenarnya dah lama saya nak share kisah adik Iffa ni.. tapi saya je yg tak berkesempatan. sbb byk sgt testimoni yg nak dibaca… cerita ini direfer di sini ya linknya sbb ni bukan cerita direka2…. adik Iffa boleh jadi model shaklee ni.. dari kulit berjerawat bernanah.. alhamdulillah.. bersih kulit dah.. nampak gaya..awek keliling pinggang lah