Ostematrix Archive

Kenapa Shaklee Cipta Ostematrix?

Tentu ada satu persoalan kan? Kenapa Shaklee cipta ostematrix.   Di Malaysia sahaja…40% rakyat Malaysia berisiko mendapat osteoporosis memandangkan jumlah ini lazimnya tidak mengambil kalsium yang cukup dari nutrisi harian.   Tahukah kita yang di kala usia berusia lebih dari 30 tahun…badan kita mula kekurangan kalsium?   Sebab itulah…kita perlu mengambil kalsium dari diet harian.

The Power Of Ostematrix in Shaklee Technology

Glamor la ostematrix ni. Semua orang yang dah rasainya memang dapat rasa keberkesanannya. Termasuk saya!   Saya dulu seorang yang tidak suka makan suplimen. Saya mula ambil ostematrix saja-saja suka-suka. Namun, terus jatuh hati. Ostematrix sangat istimewa buat saya.   Saya rasa segar, sihat dan tidak penat keterlaluan walau kurang tidur pada sesetengah masa.  

Promosi Februari 2015 gempak habis!

Alhamdulillah, januari dah berlalu. Kini datang Februari ye..Haaa..semua menantikan apa promosi Shaklee pada bulan Februari 2015 ni. Bila pagi-pagi bangun tidur, tengok waap grup..wow! semua dah kecoh! sampai 1000 unread mesej dari grup-grup wasap leaders dan anak-anak buah Shaklee. Diorang ni tak tidur ke semalam ni. Hhehe…   Ok, kita pergi straight to the point

Sendi dan tulang sihat bersama Shaklee AJHT

Hmmm…pagi2..blogwalking dulu jap…jenguk blog anak cucu Shaklee..hehe…zupp…singgah blog mariafirdaus..informatif blognya…saya sukakannya…so nak share di sini la ye sharing mereka…semoga bermanfaat untuk kita semua… _______________________ Assalamualaikum,Hari ini, emak saya berusia 64 tahun. Seorang emak yang sangat gigih dalam memastikan kejayaan anak-anaknya. Syukur Alhamdulillah atas pemberian Allah yang tidak ternilai ini.Untuk entri kali ini, saya nak berkongsi

Punca, simptom dan tips sihat sendi

SAKIT SENDI : Punca, Simptom dan Tips Kesihatan  Pernah tak rasa sakit tiba-tiba di bahagian pinggang, lutut, bahu dll. bila bergerak berlebihan? Masa tu agaknya kita fikir, “Macam orang tua aku ni sakit pinggang pulak..” Silap. Anda memang silap sebenarnya bila berfikir begitu. Sakit sendi BUKAN penyakit orang tua. Sesiapa pun berisiko tanpa mengenal usia.

Daily intake tanpa miss: ESP, nutriferon dan ostematrix! Lengkapkan keperluan nutrien harian anda

ESP…waaahhhh…MARVELLOUS punya lah haiiii!!! Memang SUPERB! Saya minum pagi…sampai tengahari pon masih kenyang tau…untuk ibu menyusu…saya highly rekomen anda untuk amik bersama OSTEMATRIX sebagai milk booster dan pada masa yang sama melengkapkan keperluan kalsium yang ckup sempurna untuk badan anda…actually ostematrix ni bukan saja untuk ibu2 menyusu…tapi juga untuk semua orang….memang SUPERB! Nak dijadikan cerita…saya

Ostematrix! Cukupkan keperluan kalsium dan vitamin D anda!

Bulan ni  buy 6 free 1 tau ostematrix ni…:)Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada!

Ostematrix: Nutrien yang penting untuk pembinaan tulang

Nenek nenek si bongkok tiga… siang mengantuk malam berjaga… Bongkok… adalah gejala bongkok ni merupakan proses semulajadi penuaan? Dalam ertikata lain, bila dah tua, automatik akan menjadi bongkok. Benarkah?Mengikut teori terbaru, proses penuaan tidak berkaitan dengan usia tua. Maknanya usia muda pun boleh mengalami proses penuaan, dan kalau tua pun tak semestinya mengalami proses penuaan.Bagaimana?

Syikin: Pengedar shaklee di Lundang, Kota Bharu, Kelantan

Selamat hari Jumaat buat semua. :). Saja nak share dengan anda..Pengedar Shaklee yang sah di Lundang, Kota Bharu. Beliau adalah seorang surirumah kepada 4 orang anak. Seorang lelaki dan 3 orang perempuan. Beliau ialah Syikin. Boleh hubungi beliau di talian 0199531061. eady stock okei! Barang shaklee ready stock dengan dia… Nak dijadikan cerita, syikin ni adik

Badan sihat berTENAGA, Wajah sentiasa cantik berseri dan segar..menyusu anak memang cukup sempurna..apa rahsianya? Shaklee ada jawapannya

Susu ibu adalah susu yang terbaik untuk anak..memang semua orang tahu..memang semua orang sokong..sebab susu ibu adalah ciptaan Allah…for sure ia jauh lebih hebat dari susu2 lain..tapi nak ke kita sebagai ibu..dapat susukan anak selama 2 tahun cukup tpi pada masa yang sama…gigi kita 5 batang tertanggal sebab kekurangan kalsium, sakit pinggang,belakang,sendi2 sebab tak cukup