Omegaguard Archive

Idea Lebih Banyak Bila Guna Omegaguard

Ada seorang kawan saya kongsikan pengalamannya dalam mengamalkan Omegaguard Shaklee tau.   Iaitu…   Ideanya mencurah-curah dengan sungguh banyak tau. Tak putus idea kiranya 😀     Best kan?   Sebab apa jadi camni?   Omegaguard ni ada kuantiti DHA dan EPA yang tinggi dan berkualiti. Kita sememangnya tahu, minyak ikan merupakan makanan otak.  

Bestnya omegaguard Shaklee! Ia penuhi kriteria suplimen omega 3 peringkat dunia!

Alhamdulillah syukur. Saya ingin berkongsi hari ni berkenaan omegaguard Shaklee. Dah banyak dah entry saya berkenaan omegaguard ini. tapi, nak jugak saya tulis hari ni disebabkan bulan ni bulan gemilang…salah satu produk promosi bulan ni adalah omegaguard :). Seronok! Sebab tiap hari kami sekeluarga memang akan ambil omegaguard ini…   Kenapa kita perlukan omega3?  

Khasiat kesihatan Asid Lemak Omega 3

[IKLAN] Promo OmegaGuard Shaklee OGOS 2017 Wow! Best ke best? Dapatkan 5 botol OmegaGuard, untuk diri anda, suami/isteri, anak-anak, dan ibu ayah di kampung, dannn….. anda Dapat E-Voucher bernilai RM60!!! Nak buat ape dengan RM60 ni? Ha ni la masanya anda mencuba produk Shaklee yang lain yang menjadi idaman anda selama ini dengan harga diskaun

Promo Dec13: Ia lebih dari sekadar minyak ikan…

 Assalamualaikum dan salam sejahtera…Alhamdulillah…November dah berlalu..kini datanglah bulan terakhir dalam 2013..iaitu December! Dan pastinya, promosi dari Shaklee untuk anda bulan ni tetap besttt!! Sebab saya tahu ramai yang sukakannya!  Dapat FREE membership tau bila amik buy 6, but GET 7 omegaguard bulan ni..dapat tambahan rebert 5% bonus..perghhh..ia berbaloi! Nak tau camne omega boleh bantu untuk

Sendi dan tulang sihat bersama Shaklee AJHT

Hmmm…pagi2..blogwalking dulu jap…jenguk blog anak cucu Shaklee..hehe…zupp…singgah blog mariafirdaus..informatif blognya…saya sukakannya…so nak share di sini la ye sharing mereka…semoga bermanfaat untuk kita semua… _______________________ Assalamualaikum,Hari ini, emak saya berusia 64 tahun. Seorang emak yang sangat gigih dalam memastikan kejayaan anak-anaknya. Syukur Alhamdulillah atas pemberian Allah yang tidak ternilai ini.Untuk entri kali ini, saya nak berkongsi

Punca, simptom dan tips sihat sendi

SAKIT SENDI : Punca, Simptom dan Tips Kesihatan  Pernah tak rasa sakit tiba-tiba di bahagian pinggang, lutut, bahu dll. bila bergerak berlebihan? Masa tu agaknya kita fikir, “Macam orang tua aku ni sakit pinggang pulak..” Silap. Anda memang silap sebenarnya bila berfikir begitu. Sakit sendi BUKAN penyakit orang tua. Sesiapa pun berisiko tanpa mengenal usia.

Serangan jantung pada lelaki meningkat, cegah dengan suplimen untuk lelaki

Assalam dan selamat pagi semua…walla..lama xupdate my blog..huhu..takpe..pasni saya update tetiap hari k..hihi..awal2 biz dulu update blg tetiap hari..ni sekarang fokus FB ajer..tapi sebenarnya best berblog ni..sebab kita boleh tulis macam2..so saya punya pembaca blog..apakaba?anda semua sihat ke? semoga sentiasa dalam rahmat AllahSaja nak share hari ni…hari tu saya buat talk kat DSM KT..first time

HOT!! Omega Guard Shaklee MENGHAKIS?Ketahui Kebenarannya!!!

GEMPARRRRR…. Ada yang claim Omega Guard Shaklee menghakis. Siap buat demo lagi.. katanya Omega Guard Shaklee menghakis, tapi produk A****** tu tak.. demonya dengan menggunakan bekas polisterin. (Credit pic: Zunaidah Daud) Jadi, kami pun mencuba sendiri demo tersebut dengan menggunakan Omega Guard Shaklee…See.. seperti gambar di bawah, Omega Guard Shaklee memang benar-benar menghakis.. OPSSSS, nanti

Anak PINTAR dan CERGAS,ibu pasti bahagia! Berikan yang TERBAIK untuk anak2 anda

Salam Sejahtera. Anak2 saya ni dah besar lah…2013 adalah tahun anak2 saya menapak ke prasekolah. Petang ke taska…memang kena cergas lah ni. Sekolah sekarang tak macam kita dulu, padat dan banyak aktiviti sampai ke petang. Untuk memastikan anak kekal bertenaga & cergas, ibubapa boleh sediakan supplement paling asas & mudah untuk anak-anak tersayang. Sebagai ibu,