Nutriwhite sesuai untuk lelaki dan wanita Archive

Testi : WOW!!! Suami cakap BLACKHEAD DAH HILANG!!!

WOW!!! Suami cakap BLACKHEAD DAH HILANG!!! =================== “Memang Best la kak suami saya cakap, memang betul2 ‘Nature’, Berkesan dan Selamat” “Guna Pencuci Muka ni memang BEST la kak, rase RINGAN jee..” “Muka Husband memang dah kurang SANGAT Blackhead, boleh dikatakan dah tak de.. hihi..” “Muka kami sama-sama efek kak! Saya pun tumpang guna jugak. hahaha”

Nutriwhite make up Remover sangat best dan eksklusif

Hari ni, kali pertama saya gunakan nutriwhite make up remover ni tau. Alahai. Perasaannya sungguh superb! Mulusnya rasa kulit selepas “disentuh” oleh Make up remover ni.     Ahaaa…ni dia…saya guna sikit je tau. Sapu pada muka yang kering.tapi sebelum tu saya bersihkan dulu tangan untuk pastikan tak de bahan kotor di tangan. Hujung jari